MARVIS

Ne budi sensitive, otvori ovaj članak!

09.12.2022 u 09:21

Bionic
Reading

Možda ti nisi sensitive, ali tvoje desni svakako mogu biti. Starenjem (ili nepravilnom njegom usne šupljine), naše desni mogu postati izuzetno osjetljive

Zdravlje desni možemo očuvati isključivo pravilnom njegom, a na tržište je upravo stigla nova MARVIS pasta za zube kojoj je cilj upravo pravilna njega za desni. Upoznajte MARVIS SENSITIVE – pastu za osjetljive desni!

MARVIS SENSITIVE – pasta koja čuva i najosjetljivije desni!

Nova pasta za osjetljive desni kombinira legendarni MARVIS stil dizajna i užitak okusa s visokoučinkovitom formulom koju su osmislili stručnjaci MARVIS laboratorija za njegu osjetljivih desni.

MARVIS Sensitive ima nježni i elegantni kremasti karakter zelene metvice praćen dodirom paprene metvice i mentola za dodavanje dubine i svježine vašoj novoj omiljenoj pasti za osjetljive zube koja je #višeodpastezazube.

Pasta za zube s hijaluronskom kiselinom

Da, dobro ste pročitali! Ova pasta sadržava hijaluronsku kiselinu! Odakle hijaluronska kiselina u pasti za zube, pitate se? Hijaluronska kiselina ima hidratantna svojstva koja usporavaju starenje zubi, pružaju zaštitu i obnavljanje tkiva usne šupljine. Drugi moćni sastojak su prebiotici koji pružaju rebalans flore u ustima, umirujući učinak uz pomoć antioksidansa i potiču regeneraciju tkiva usne šupljine.

Što ova pasta za zube radi?

Nova formula ove paste sadrži nisku razinu abrazivnosti i nove dodane aktivne sastojke za poboljšanje dobrobiti desni. Rezultati pokazuju izvrsnu učinkovitost MARVIS Sensitive paste za osjetljive desni i zube:

KAMENAC: proizvod učinkovito smanjuje zubni kamenac, već od prve uporabe

KRVARENJE: krvarenje iz desni se smanjuje od prve uporabe, a zatim trajno tijekom korištenja

NELAGODA U DESNIMA: osjećaj nelagode koji su ispitanici osjetili i povezan s osjetljivošću desni smanjen je za više od 50% od prve uporabe

TOLERANCIJA: nema značajnih promjena u gingivalnom indeksu (opće stanje desni), stoga proizvod mogu koristiti osobe s osjetljivim desnima jer ne uzrokuje promjene.

Gdje kupiti MARVIS Sensitive?

MARVIS Sensitive pastu smo pronašli na www.delmerion.hr webshopu, u APIVITA Experience Store-u i u bolje opskrbljenim ljekarnama poput Farmacie, Ljekarna Lukačin, Ljekarna Salus, Ljekarne SDŽ, Mandis Pharm ljekarnama i u VITAPHARM ljekarnama.