JESSICA SIMPSON

Ne brinu me ružni komentari, imam milijarde dolara

10.11.2011 u 09:38

Bionic
Reading

Jessica Simpson često je bila žrtva mnogih kritika, no trudna 31-godišnja pjevačica i zvijezda realityja postala je prava uspješna poslovna žena izgradivši carstvo vrijedno nekoliko milijardi dolara

Jessica Simpson, koja upravo iščekuje rođenje svoga prvog djeteta, zahvaljujući pjevačkoj karijeri te angažmanima u reality emisijama zaradila je milijarde dolara. No, osim toga,

Jessica ima i vlastite kolekcije odjeće, obuće, torbi, kupaćih kostima i donjeg rublja, a sada pokreće i kolekciju asortimana za njegu kože imena Beauty Mint.

Jessica ističe kako su je svi loši događaji ojačali, uključujući i borbu s težinom, uspjehom u karijeri te probleme u ljubavi. 'Ljudi će uvijek imati svoje mišljenje i kritiku, meni je najvažnije da sama razumijem sebe i ništa drugo nije bitno. Drugi mogu raspravljati o mojoj težini i višku kilograma, no dok god sam ja sretna, ništa drugo nije bitno. Takvim komentarima se smijem dok hodam prema banci', rekla je Jessica u intervjuu u radijskoj emisiji Ryana Seacresta.

Zvijezda koja je tek nedavno javnosti obznanila da očekuje svoje prvo dijete sa zaručnikom Ericom Johnsonom kaže da je u privatnom životu jako sretna i zaljubljena. 'Volim biti trudna, to je doista čudesno i jako sam uzbuđena. Još uvijek ne znam nosim li dječaka ili djevojčicu i jedva čekam da saznam, no znam da ne nosim blizance', kaže Jessica.