SNJEŽANA MEHUN:

'Ne bih zapustila sina i muža da bi na meni sve bilo tip top'

25.11.2011 u 11:24

Bionic
Reading

Zgodna Snježana Mehun ne žali se pretjerano na krizu, a kaže da na njoj nikad nije sve tip top jer ne želi zbog uređivanja zapustiti sina i supruga

Snježana Mehun uspješna je poduzetnica, a bez obzira na krizu, ne žali se.

'Mi se trudimo i dalje raditi. Uvijek je nešto bilo. Bio je Prvi svjetski, Drugi svjetski rat, jedna kriza, druga… Treba se truditi i raditi i prilagoditi tržištu. Tko opstane, pričat će. Trudimo se udovoljiti svakom gostu, biti sa svima ljubazni, ponuditi maksimalnu uslugu', rekla je Snježana Mehun koja je nedavno otvorila noćni bar Posh u centru Zagreba, a ime bara, kaže, nije inspiriran VictorijomBeckham, nego engleskom skraćenicom koja označava putovanje brodom.

Snježana, kaže, da njihov program u baru često kopiraju drugi klubovi, ali da je to samo znak da su originalni.

Snježana je prava žena, majka, kraljica, a to kaže, je i bio njezin izraz daleko prije Jelene Rozge.
'To je od mene maznula. To je bio moj izraz. Mogla bih zaraditi koju kunu na tome', smije se Snježana koju smo pitali kako sve uvijek stigne.

'Ne stignem sve. Iskreno, uvijek nešto šepa. Ili zakasnim, ili ne odem u teretanu, ili ne skuham ručak. Ako imam frizuru, nemam sređene nokte i obratno. To iziskuje previše vremena. Ja se trudim sve skupa dovesti u red, ali ne stignem sve. Nisam ekstremna po tom pitanju da bih zapustila Dinu, supruga da bi na meni bilo sve tip top', kaže Snježana koja dodaje da će blagdane provesti u Zagrebu te da njezin noćni bar priprema odličan program za doček Nove godine.