SANJA DOLEŽAL:

'Ne bih umrla od gladi bez angažmana na HTV-u'

20.09.2013 u 09:08

Bionic
Reading

Poznata pjevačica Sanja Doležal novo je lice emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. Ugovor je potpisala na jednu sezona, poslu se veseli, a odgovara na zlobne komentare da su mogli uzeti neku mlađu voditeljicu

Sanja Doležal već pliva u svom novom izazovu. Dio je ekipe 'Dobro jutro, Hrvatska' te se tome jako veseli, a odbacuje tvrdnje da je pristala na ponudu samo zbog novca.

'Pristala sam zbog veselja i entuzijazma. A što se tiče novca, sigurno je da bez ovog angažmana ne bih umrla od gladi. Ja na HTV nisam primljena u radni odnos koji bi mi jamčio da ću do penzije raditi na televiziji. Potpisala sam ugovor za jednu sezonu, a što će biti poslije, to nitko ne zna. Drugo, ja sam si nakon trideset godina aktivne pjevačke karijere osigurala život. Usprkos svemu tome, naravno da će mi jedan kontinuirani priljev novca kroz sljedećih nekoliko mjeseci dobro doći', rekla je Sanja za Studio te je dodala kako se nosi sa životnom tragedijom.


'Meni su snagu dala djeca. Nisam imala izbora. Nisam mogla leći i zaspati, premda su mi takve misli, priznajem, prolazile kroz glavu. I to ne jednom, nego tisuću puta. Međutim, ako sam odlučila nastaviti živjeti zbog djece, onda moram živjeti zbog djece. Tugu nisam uspijevala ublažiti. Umjesto toga, učila sam živjeti s tugom', rekla je Sanja.