NIVES CELZIJUS

Ne bih dala ruku u vatru da me Dino nije prevario

14.05.2012 u 15:53

Bionic
Reading

Nives Celzijus gostovala je u Red Carpetu gdje je pričala o svojoj nadolazećoj političkoj karijeri, udaji, vjernosti i koječemu još

'Nedavno sam pročitala da se Kim Kardashian odlučila okušati u političkim vodama. Ako može Kim Kardashian, možda bih mogla i ja, jer smo ovako vizualno slične', objasnila je Nives Celzijus u Red Carpetu dio motiva svog navodnog uplovljavanja u političke vode.

Šetnjom od politike do novca, Nives je iskreno priznala kojim je svojim potezom materijalno profitirala. 'Najveću zaradu sam ostvarila udajom, tu sam najviše profitirala, ako ćemo iskreno', rekla je Nives.

Nives se za Dinu Drpića udala prije sedam godina, rekavši u intervjuu i da ne bi dala ruku u vatru da je njezin suprug nikada nije prevario: 'Nisam jedna od onih žena koje bi rekle: 'Ne, mene moj muž nikada nije prevario', jer zaista ne znam.'

S druge strane, 'da ja nisam vjerna, mislim da me Dino ne bi trpio svih ovih godina. Ja sam jako teška osoba i u bilo kojem drugom slučaju bih dobila pedalu', dodala je Nives Celzijus.