MAKE-UP APLIKACIJA

Naučite se šminkati putem mobitela

28.05.2013 u 13:50

Simona Antonovic Make up-Mobilne aplikacije

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Slavna hrvatska vizažistica Simona Antonović predstavila je svoju poslovnu inovaciju - mobilnu aplikaciju za šminkanje, jedinstvenu u cijelom svijetu

Pod nazivom 'Make-Up Tutorials by Simona Antonovic' aplikacija prilagođena pametnim telefonima iPhone uključuje HD video tutorijale za šminkanje koji vas korak po korak vode kroz pet lookova - Podloga, Dnevni look, Brončani look, Smokey Eyes, Glamoruzni look. Svaki od pet HD video tutorijala nudi i ekstra sadržaje kao što su make-up trikovi te detaljni opisi nanošenja šminke uz odabir make-up alata.

Preuzimanje aplikacije je besplatno i dobivate look Podloga na poklon. Jednom kada se aplikacija preuzme na iPhone, u postavkama izabirete jezik kojim ćete se služiti u aplikaciji - hrvatski ili engleski. 'Make-Up Tutorials by Simona Antonovic' će se periodično nadopunjavati novim make-up lookovima, savjetima i tutorijalima. Uskoro izlaze verzije aplikacije prilagođene za iPad, pametne telefone Android i tablet uređaje.

'U subotu sam pozvana na rođendan, ne znam kako se našminkati', ili 'Nikako ne mogu napraviti ravnu liniju tuša', ili 'Kako se savršeno našminkati kad nemam vremena', samo su neka od uobičajenih make-up pitanja i problema na koje ćete odgovore i rješenja pronaći u make-up aplikaciji Simone Antonović.

Ovaj inovativni i moderni digitalni make-up 'udžbenik' je sve što modernoj ženi treba kako bi svladala osnovne vještine šminkanja. Najbolje od svega, riječ je o savjetima za šminkanje koje možete uvijek nositi sa sobom i koristiti ih u svakoj prilici i na svakom mjestu.

Lookovi koje je poznata vizažistica pripremila za svakodnevne i svečane prigode namijenjeni su svim ženama i djevojkama, bez obzira šminkaju li se za odlazak na posao, maturalnu večer, fakultet, večernji izlazak, vjenčanje ili samo za poslijepodnevnu kavicu s prijateljicama.

Lookovi

Podloga - osnove nanošenja podloge, korektora te nijansiranja. Naučite kako postići besprijekornu podlogu za bilo koji make-up u nekoliko sasvim jednostavnih koraka. Iz faze u fazu, uz ovaj video ćete naučiti kako napraviti savršenu podlogu za make-up.

Dnevni look - tajne klasičnog dnevnog izgleda za odlazak u šoping, na kavu s prijateljicom, ovaj look donosi sve što je potrebno za jednostavan, prirodan, ali profesionalan izgled. Savršen za idealni radni dan.

Brončani look - s trikovima kako postići zdravi glow, brončani sjajni izgled lica okupanog suncem, idealan za ljeto i karakterističan za Jennifer Lopez.

Smokey eyes - jedna od najpoželjnijih, ali početnicama najzahtjevnijih tehnika šminkanja koja je važna make-up karika svake zavodnice. Naučite igru svjetla i tame na očima - napokon!

Na kraju, Glamoruzni look jedan je od najpopularnijih make-up lookova, jer svaka žena barem jednom u životu želi izgledati kao holivudska diva.

Otkrijte korak po korak kako pokazati najviše u najsvečanijim trenucima.