RAZVOJ GOSPODARSTVA

Naučite kako postati trener za poduzetnike

28.11.2014 u 15:56

Bionic
Reading

U povodu obilježavanja 15. obljetnice Programa izobrazbe za učitelja/trenera poduzetništva', Udruga učitelja/trenera poduzetništva u malom gospodarstvu organizira radionicu posvećenu upoznavanju osuvremenjenog modela osobnog poduzetništva

Sustavni razvoj poduzetništva u malom gospodarstvu u Hrvatskoj pokrenut je 1998. kapitalnim projektom Ministarstva gospodarstva pod nazivom 'Program osposobljavanja za učitelje/trenere, savjetnike i promotore poduzetništva'.

Certifikat je do danas steklo ukupno 72 učitelja/trenera poduzetništva u malom gospodarstvu i ovladalo područjima: poticanja poduzetništva i razvoja maloga gospodarstva, poduzetničkog procesa, izrade poslovnog plana, poslovnog savjetovanja i osposobljavanja poduzetnika, metodologije i instrumenata konzultantskog rada.

Radionici će nazočiti Vin Morar iz TSM Poslovne škole Sveučilišta Twente u Kraljevini Nizozemskoj, koji je zapravo bio učitelj hrvatskim stručnjacima, a predstavit će im dosad stečena iskustva i rezultate u domeni svojih sadašnjih radnih pozicija. Voditelj projekta izobrazbe Hans Blankert, konzultant na EU projektima u Hrvatskoj, učitelje i trenere upoznat će s novim razvojnim trendovima u poduzetništvu.

Radionica će biti održana 29. studenoga u prostoru Veleučilišta VERN u Zagrebu s početkom u 10 sati.