DRAMA DAN PRIJE PREMIJERE

Nataša Janjić Lokas završila na Hitnoj, primila infuziju

26.07.2014 u 13:27

Bionic
Reading

Nataša Janić nakon uloge Mozartove supruge Constanze Weber u predstavi 'Amadeus' u Budvi, spremala se za predstavu 'Romeo i Julija', a zbog napornog tempa i iscrpljujućih proba koje su katkad trajale i do kasnih noćnih sati, glumica je izgubila glas i završila na infuziji

Uoči premijere predstave 'Romeo i Julija', u kojoj glumi na Dubrovačkim ljetnim igrama, Nataša Janjić Lokas proživljavala je pravu dramu te je bilo upitno hoće li moći odigrati svoju ulogu. 'Zbog svakodnevnih proba na otvorenom pao joj je imunitet te je potpuno izgubila glas', rekao je glumičin suprug Joško Lokas za 24 sata.

Izrazito naporan tempo i iscrpljujuće probe rezultirale su time da je 32-godišnja glumica dan prije premijere predstave u kojoj glumi Julijinu majku, završila u dubrovačkoj hitnoj službi gdje je primila infuziju i inhalacije.


Fotografije iz bolnice objavila je na Instagramu, a dok je pozirala s maskom, snimila je i selfie. Čini se da se Nataša nije previše zabrinula jer, kako kaže njezin kolega Goran Grgić, gubitak glasa čest je kod glumaca.

Ipak, glumica se brzo oporavila te je na jučerašnjoj premijeri briljirala, a kasnije se zabavljala na after partyju s ostalim kolegama.

Potpis slike..