U NARANČASTOM

Ova odvažna nijansa dobro pristaje i crvenokosima, a haljina Nataše Janjić Medančić je najbolji dokaz

29.01.2023 u 21:18

Bionic
Reading

Naša poznata glumica Nataša Janjić Medančić za razliku od svojih brojnih kolegica, ali i kolega koji su na dodjeli nagrada Zlatni Studio uglavnom nosili crne kombinacije, što je modni klasik za večernje prigode, odlučila se za nešto posve drukčije

Crvenokosa Splićanka sa zagrebačkom adresom dobro je poznata po svojem istančanom smislu za modu, pa nije pogriješila ni s odabirom kreacije koju je nosila na dodjeli.

Nataša je izgledala bez greške u divnoj haljini bez naramenica i to u narančastoj boji koja je unazad nekoliko sezona vrlo popularna.

POZNATA LICA

Glamura nije nedostajalo: Evo tko je sve bio na dodjeli nagrada Zlatni Studio

Pogledaj galeriju

Ova moćna nijansa, topla i optimistična u trenu podiže raspoloženje, pa je lijepa glumica koju smo nedavno gledali i u seriji 'Metropolitanci', bila itekako zapaženo u ovoj upečatljivoj boji.

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

Haljina bez naramenica naglasila je njezinu svijetlu put i crvenu kosu, a stajling je upotpunila ružem narančastih tonova.

I na njezinom Instagram profilu samo su se nizali komplimenti na račun stajlinga na dodjeli Zlatnog Studija.

'Queen of the Night', 'Predivna', 'Wow', 'Servirala Hollywood', 'Prelijepa Nataša', hvalili su glumicu brojni obožavatelji.

Upravo je narančasta, osobito ona svijetlijih tonova poput npr. boje mandarine poput Natašine haljine, poželjna i trendi, a jedno je sigurno - u narančastoj boji ne možete biti nezapaženi.

Kad se radi o haljinama čak i one klasičnih, pomalo strogih krojeva, ili one najneupadljiviji modeli u ovoj boji dobivaju posebnu notu pa nećete pogriješiti ako u svojoj garderobi imate i haljinu u toj nijansi.