POPUT PRINCEZE

Natalie Portman izazvala senzaciju u predivnoj haljini

11.09.2015 u 17:10

Bionic
Reading

Lijepa glumica Natalie Portman pojavila se na filmskom festivalu u Torontu u elegantnoj haljini kuće Lanvin u kojoj je izgledala poput princeze

Zgodna brineta mamila je uzdahe na crvenom tepihu u dugoj haljini nježne bež boje s velikim brošem u obliku zvijezde te otkrivši golo rame.

Natalie je skupila kosu u profinjenu punđu, a završni štih dao je ruž nijanse maline naglasivši prirodnu ljepotu hvaljene 34-godišnje glumice koja sa suprugom, koreografom Benjaminom Millepiedom ima sinčića Alepha.

396102,395992,395872,395829Lijepa glumica je u ranijem intervjuu otkrila da ne pretjeruje sa šminkom. 

'Ako imam tamne podočnjake, obavezno ih prikrijem Diorskin Star Concealerom i stavim malo maskare Diorshow', kaže glumica rođena u Izraelu, dodajući da je naučila na filmskim setovima kako našminkati trepavice tako da budu guste i naglašene.

Inače, Natalie je u Torontu promovirala svoj redateljski debi 'A Tale of Love and Darkness', ekranizaciju knjige kod nas prevedene kao 'Priča o ljubavi i tmini' izraelskog pisca Amoza Oza.

U toj knjizi, koja se dotiče izraelsko-palestinskog konflikta, književnik se prisjeća svog djetinjstva i majke koja je patila od teške depresije te je počinila samoubojstvo kad je Oz imao samo 12 godina.