SEKSI GAĆICE

Natali Dizdar: Uvijek biram upadljivo rublje

13.04.2010 u 12:52

Bionic
Reading

Pjevačica Natali Dizdar nikad ne bi pristala na otvorenu vezu, smeta joj kad komentiraju njezine gaćice, a inače voli upadljivo donje rublje

Natali Dizdar oprostila se od showa 'Zvijezde pjevaju' zajedno sa svojim partnerom Viktorom Dragom. Sad se baca na nove radne pobjede, a za časopis Extra govorila je i o nedavnom malom incidentu kada su joj fotografi uslikali gaćice. Natali je rekla da joj smetaju napisi o gaćicama.

     

'Smeta mi, kao što bi smetalo svakoj ženi, ali ne u tolikoj mjeri da bih se oko toga nervirala. Jako rijetko izlazim na takva frekventna mjesta, jedino kad je posao u pitanju, pa ne razmišljam o tome što se sve može dogoditi, ali eto, dogodilo se', kazala je Natali nakon što su svi primijetili da nosi rublje upadljive boje.

'Naravno da mi to smeta, inače cijela priča ne bi imala smisla. Ali, evo, da sam znala da će mi se to dogoditi, još bih se više potrudila', ističe pjevačica.

Natali je inače sretna i zaljubljena. Govori da joj, ako se ikada i našla u ljubavnom trokutu, ta veza nije značila ništa, a ima nepokolebljiv stav o otvorenim vezama.

'Nikad ne bih pristala na otvorenu vezu, u tome ne vidim smisao ni užitak', dodaje jasno Natali.