U EGZOTIČNOM MAROKU

Naša slavna glumica pronašla ljubav svog života

19.12.2012 u 13:18

Bionic
Reading

Glumica Olga Pakalović na ljetovanju u Maroku upoznala je dizajnera Samiju Bergamanea u kojeg se zaljubila

34-godišnja glumica Olga Pakalović otišla je na ljetovanje u Maroko vjerojatno ni ne pomišljajući kako bi se u Zagreb mogla vratiti s posebnim osmijehom na licu. Naime, tamo se zaljubila u naočitog dizajnera Samiju Bergamanea, piše Story.

O njezinom novom dečku ne zna se mnogo, no nakon što je Olga velik dio ljeta provela u Maroku, često ih se može vidjeti kako šeću zagrebačkim ulicama.

'Vjerujem da ljubav ne bira ni godine ni spol, da ne vidi granice… Ne postoji ljubav koja zaslužuje osudu', izjavila je glumica Olga Pakalović u Puli uoči premijere filma ‘Halimin put’, u obranu Safije koja se zbog ljubavi prema čovjeku druge nacionalnosti odriče obitelji i odgoja, te je dodala kako bi i ona postupila kao i njezin lik.

'Iako pretpostavljam da bih bila na udaru kritika, opreza i savjeta, jer poželjno je da to bude ‘naš čovik’. Odgoj i tradicija u kojima odrastamo predodređuju koja je vrsta odnosa prava ili pogrešna, a te predrasude ometaju ostvarenje sreće u ljubavi. Ako ulogama mogu pridonijeti razbijanju predrasuda, rado ću biti ambasadorica slobode izbora u ljubavi', izjavila je glumica ljetos za Slobodnu Dalmaciju, a nedavno je to svojim primjerom i potvrdila.