u egzotičnim krajevima

Naša atraktivna blogerica pokazala preplanuli ten i vitku liniju u izazovnim kupaćim kostimima

09.01.2018 u 19:55

Bionic
Reading

Domaća modna blogerica Sonja Kovač ovih dana uživa na sunčanim Bahamima gdje je u zanimljivim krojevima kupaćih kostima pokazala sve svoje adute

Popularna hrvatska travel, modna i beauty blogerica Sonja Kovač ovih dana otputovala je na novu egzotičnu destinaciju gdje je zbog visokih temperatura uskočila u kupaće kostime. 

Budući da se prije bavila glumom kao i modelingom, svestrana Sonja može se pohvaliti zavidnom linijom koju nerijetko zna pokazati mnogobrojnim obožavateljima na društvenim mrežama. 

Tako je bilo i ovoga puta kada je za plažu na Bahamima odjenula neobičan kroj kupaćeg kostima koji je oduševio gotovo 13 tisuća ljudi. 

'Tako sam uzbuđena zbog sljedećih 12 dana na ovim čarobnim pješčanim plažama', napisala je ispod fotografije na kojoj je spremno pozirala. 

  • +6
Sonja Kovač Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Duge noge i ravan trbuh bili su u prvom planu, a muški dio publike nije ju štedio na komplimentima.

'Svaka čast', 'Savršeno tijelo', 'Koja raketa', 'Lijep bikini', 'Izgledaš fenomenalno', samo su neki od komentara.  Atraktivna trendseterica nakon toga pohvalila se još jednom fotografijom s odmora.

Ovoga puta u nešto zatvorenijoj varijanti kostima. Crni jednodijelni badić naglasio je njezin vitki struk i preplanuli ten.