LJEPOTA KOJA NE BLIJEDI

Naomi Campbell otvorila torbu i otkrila bez čega ne može

15.03.2023 u 14:43

Bionic
Reading

Legendarni supermodel Naomi Campbell i danas plijeni pozornost gdje god da se pojavi zahvaljujući isklesanom tijelu i mladolikom licu

Tamnoputa ljepotica koja s pravom nosi nadimak Crna pantera, zbog svog gracioznog hoda i kraljevskog držanja, za Vogue je otkrila što se nalazi u njezinoj luksuznoj torbi, poznatom Fendijevom modelu Peekaboo, a sadržaj će neke možda i iznenaditi.

Torba joj je puna predmeta sa svih strana svijeta, poput suplemenata koje je kupila u Austriji i koji joj pomažu u trenucima većeg umora, ili prekrasnih rukotvorina koje dolaze izravno iz Senegala. 'Volim sve vrste afričkih rukotvorina. Većina afričkih zemalja proizvodi prekrasne rukotvorine, a Senegal je jedna od njih', smatra Naomi.

  • +115
Poznati na zabavi Vanity Faira Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / CRASH/IMAGESPACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Slavna manekenka, koja je izgledala senzacionalno i na nedavnoj postoskarovskoj zabavi Vanity Faira u zavodljivoj haljini kuće Schiaparelli, nikamo ne ide bez iPoda i svog omiljenog parfema.

NAOMI CAMPBELL

Legendarna 'crna pantera' sve je bacila u drugi plan: U blještavom kostimu ponosno istaknula figuru

Pogledaj galeriju

Sebe definira kao 'staromodnu' kad je u pitanju glazba pa još uvijek koristi iPod (otkriva da ih ima osam) kako bi uživala u glazbi svojih omiljenih izvođača. 'Ne volim slušati glazbu na telefonu jer kada telefon zazvoni, glazba prestaje', objašnjava.

Omiljeni miris kojem je godinama vjerna je Diorov Diorissimo jer sadržava opojnu đurđicu. Diorissimo nije jedini parfumerijski proizvod koji Naomi svakodnevno koristi: u njezinoj torbi nalazimo i parfimirani hidratantni sprej te ulje lavande koje, kako kaže, stavi na jastuk prije spavanja da bi lakše zaspala.

Nikada ne zaboravlja podržati brendove i dizajnere koji su joj dragi, a to se može primijetiti i po nekim kozmetičkim i modnim proizvodima koje uvijek nosi sa sobom, poput sjenila i balzama za usne Pat McGrath ili Alaïnog držača za kartice. Britanski top model kaže da joj je slavni dizajner Azzedine Alaïa bio poput oca: 'Uvijek imam nešto njegovo sa sobom, ako ne nosim neki njegov komad, nosim držač za kartice.'

Našlo se u lijepoj kožnoj torbici s potpisom Fendija mjesta i za privjesak za sreću - u ovom slučaju to je drvo života koje ne ostavlja uvijek u torbi, dapače često ga nosi zakačenog oko struka.

Posve je jasno da je Naomi trebala praktična i veća torba u koju će stati sve ono što joj je drago. To je vjerojatno bio razlog koji ju je potaknuo da odabere Fendijevu kultnu crnu torbu Peekaboo s nepogrešivim okretnim zatvaračem, a koja je od 2008. godine postala bitan dio identiteta rimskog brenda.