ELEGANTNA U TAMNOPLAVOM

Modni minimalizam Sanje Musić Milanović uvijek je dobro rješenje

15.03.2023 u 13:06

  • +6

Konferencija o debljini: Hrvatski dan debljine

Izvor: Cropix / Autor: Cropix/Ronald Gorsic

Bionic
Reading

Prva dama Hrvatske, dr. Sanja Musić Milanović, sudjelovala je na konferenciji o debljini povodom Hrvatskog dana osviještenosti o debljini u Zavodu za javno zdravstvo u Zagrebu

Modni minimalizam je bezvremenski klasik kojim jednostavno ne možete pogriješiti i uvijek izgleda dobro.

Ovu je stilsku formulu primijenila i Sanja Musić Milanović, supruga hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića.

Kao i uvijek, nije odstupala od svog klasičnog poslovnog stila, a premda je najčešće viđamo u ženstvenim haljinama, za ovu se prigodu odlučila za chic kombinaciju tunike i hlača širih nogavica u tamnoplavoj boji.

Ovaj upečatljiv spoj kombinirala je s crnim trendi gležnjačama i efektnim nakitom, a u ovu se uspjelu modnu kombinaciju dobro uklopio bež kaput, kao i minimalistička crna torba.

Inače, konferencija u Zagrebu održana je povodom Hrvatskog dana osviještenosti o debljini, a ove godine bila je posvećena mladim ljudima te promjenama navika i ponašanja.

'Oko 35 posto djece i 65 posto odraslih u Hrvatskoj imaju prekomjernu tjelesnu masu i debljinu. Djeca su na visokom petom mjestu dok su nam odrasli prvaci Europe, kako muškarci, tako i žene', izjavila je uoči konferencije Musić Milanović, voditeljica Službe za promicanje zdravlja Hrvatskog zavda za javno zdravstvo (HZJZ).

Iznijela je i alarmantan podatak da je u 2019. čak 2,7 posto BDP-a potrošeno na bolesti vezane uz debljinu.

u bojama vatrenih

Sanja Musić Milanović u navijačkom zanosu: Prva dama na stadionu u Dohi pokazala zanimljiv stajling

Pogledaj galeriju