MARTINA VRBOS:

'Nakon zadnje dijete izgubila sam šest kilograma'

09.01.2014 u 13:45

Bionic
Reading

Martinu Vrbos ugostio je Dalibor Petko u svom 'Glazbenom showu', gdje je otkrila svoj novi glazbeni izričaj

'Kad čujem svoju novu pjesmu, imam potrebu ustati i plesati', rekla je Martina Vrbos na promociji novog singla 'Nisam dobro k'o što izgledam' na Narodnom radiju.

'Ovo je Martina za 2014. godinu. Jedva čekam spot, a imat će sve ono što treba – pištolj, iphone, silikon', našalila se Vrbos pohvalivši se da je nakon zadnje dijete izgubila šest kilograma. Novi spot radio je Ajdin Đuraković, koji je potpisao i spotove za Black Eyed Peas 'Pump it' te 'Cry me a river', Justina Timberlakea.


Martina je na radiju sudjelovala u kvizu u kojem je odabrala životinju na koju sliči u određenim situacijama. 'Kad se probudim i nakon cjelonoćnog izlaska sam maca, a kad plačem, sličim na kravu jer mučem i stenjem. Kad sam razočarana, osjećam se kao konj, povrijeđena kao magarac, a dok umirem od smijeha, sličim na divlju svinju', rekla je pjevačica nastavivši u istom tonu: 'Nakon osmog pića sam kao nilski konj, a prilikom orgazma kao Martina Vrbos.'

Autor pjesme Dušan Bačić izjavio je da bi mu Martina lako mogla postati omiljena pjevačica, a novu zajedničku suradnju najavili su već za mjesec dana.