ISABELLA RAKONIĆ

Nakon svjetskih trendseterica ove popularne cipele i torbica osvojile su i poznatu Hrvaticu

25.10.2019 u 10:11

Bionic
Reading

Treću večer Bipa Fashion.hr nisu propustile brojne zaljubljenice u modu koje su s velikim zanimanjem pratile modne revije Klisaba dizajnerskog dvojca Marka Šabarića i Tomislava Kliškinića, Lex Emaux, Anthony Avangard, Yelene H i Stasa Designa

Diplomirana pravnica i jedna od najuspješnijih domaćih modnih blogerica, Isabella Rakonić, plijenila je posebnu pozornost na trećoj večeri modnog događanja Bipa Fashion. hr u osmom paviljonu Zagrebačkog Velesajma.

  • +6
3. večer Bipa Fashion.hr Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Izdanjem za praćenje revija domaćih brendova iz prvih redova poznata domaća blogerica, koju na Instagramu prati više od 400 tisuća fanova, ponovno je dala do znanja da itekako prati i uspješno primjenjuje aktualne modne trendove.

Stajling viđen na domaćem modnom događanju Isabella je kreirala najpoželjnijim komadima s dizajnerskim potpisom. Kombinaciju svjetlucave haljine i zelene košulje od tila s predimenzioniranom mašnom, Isabella je začinila roza inačicom hit torbice s potpisom popularnog francuskog brenda Jacquemus, da bi cjelokupno izdanje začinila modelom cipela koji ima pravu vojsku slavnih obožavateljica.

Riječ je o modelu s potpisom talentirane jordansko-rumunjske dizajnerice Amine Muaddi koje stižu s prepoznatljivom geometrijskom petom koja njezine modele čini prepoznatljivima široj javnosti.

U godinu dana koliko njezin brend postoji na modnoj sceni, Amina Muaddi može se pohvaliti vojskom slavnih obožavateljica s holivudske A-liste.

Zvijezde poput manekenki Kendall Jenner i Gigi Hadid, najmlađe milijarderke Kylie Jenner, ikone stila Rihanne ili jordanske kraljice Ranie samo su neka od slavnih imena koje do danas nisu uspjele odoljeti efektnim cipelama s potpisom jordansko-rumunjske dizajnerice.

  • +6
Amina Muaddi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia