APSOLUTNI 'MUST HAVE'

Minijaturna torbica hit brenda današnjice osvojila je najveće svjetske trendseterice, ali i poznate Hrvatice

05.09.2019 u 10:34

Bionic
Reading

Unazad nekoliko sezona, torbe manjih dimenzija su najpoželjnije, a čini se da taj trend ne pokazuje znakove slabljenja

Francuski brend Jacquemus prednjači u ovom modnom trendu, a njihove su sićušne torbice potpuno zaludjele slavne ljepotice koje ih se ne mogu zasititi.

Iako se mnogi pitaju koliko su takve torbice uopće praktično, poznate trendseterice ih obožavaju, a trend su oduševljeno prigrilile i domaće zaljubljenice u modu poput Jelene Rozge i Sonje Kovač koje su se pohvalile na društvenim mrežama sa svojim primjercima slatkih modela s potpisom ovog popularnog francuskog brenda.

Radi se o prestižnim modelima za kojima luduju mnoge poznate fashionistice poput Due Lipe ili Emily Ratajkowski, a svojim se modelom pohvalila i Kim Kardashian.

Bujna starleta i supruga ekscentričnog Kanye Westa odlučila se za mikro torbicu u žutoj boji, a riječ je o modelu pod nazivom Le Chiquito koji dolazi u veselim tonovima ružičaste, žute, zelene...

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

SUMMER BY @kourtneykardash

Objavu dijeli JACQUEMUS (@jacquemus)

Inače, francuski brend je svjetsku popularnost ostvario ultra minijaturnim ručnim torbicama i onima oko struka, no njegov osnivač i dizajner Simon Porte odlučio je otići korak dalje lansiravši još minijaturnije modele torbica u koje se jedva mogu ugurati Appleove slušalice AirPod što se pokazalo sjajnim potezom jer svi žele imati ovu šarmantnu mini torbicu.

Zanimljivo je kako je ove godine brend Jacquemus proslavio 10. obljetnicu djelovanja na modnoj sceni, a kreacije kreativnog Francuza očarale su mnoge poznate dame poput Beyonce, Rihanne iili članica klana Kardashian-Jenner.

  • +2
Modna revija francuskog dizajnera Jacquemusa Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON