IZAZOVNO IZDANJE

Nakon brojnih privatnih problema Jennifer Garner zablistala na crvenom tepihu

29.08.2018 u 22:25

Bionic
Reading

Sudske parnice oko razvoda, odlazak na rehabilitacije s bivšim suprugom i briga oko troje dječice za Jennifer Garner posljednjih su tjedana bili svakodnevica, a sada je slavna ljepotica probleme stavila po strani i odlučila zablistati na crvenom tepihu

Jennifer Garner pojavila se poput prave dive na premijeri svog novog filma 'Pepermint' u Los Angelesu. Uskočila je u mini crnu haljinu u kojima su do izražaja došle njezine savršeno vitke noge, a lijepa glumica čitavo vrijeme nije skidala osmijeh s lica.

  • +2
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vedrim stavom kao da je htjela poručiti da je sve loše što ju je snašlo posljednjih dana, sada napokon iza nje te da okreće novu stranicu u životu.

Ovih je dana Garner finalizirala brakorazvodnu parnicu s Benom Affleckom koja se po sudu vukla pune četiri godine, a osim toga drame joj je prošli tjedan priuštio i sada već bivši suprug svojim alkoholiziranjem.

Affleck je ponovno posrnuo i pokleknuo pod starim porocima, a brižna Jennifer odvela ga je u kliniku za odvikavanje gdje je prvi puta završio još davne 2001. godine.

  • +8
Ben Affleck i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivši supružnici zajedno dijele troje djece, a o njima su i nakon razvoda odlučili zajedno skrbiti i odgajati ih u prijateljskim odnosima.