NITKO NIJE ODuŠEVLJEN

Jennifer Garner ponovno postala viralni hit: Za sve je kriva tetovaža bivšeg supruga

20.03.2018 u 13:52

Bionic
Reading

Kao i mnogobrojni obožavatelji, tako je i bivša supruga Bena Afflecka ostala šokirana činjenicom da masivna tetovaža feniksa nije bila privremena, zbog čega su bivši supružnici postali pravi viralni hit

Maštovitim fanovima slavnog holivudskog para nije dugo trebalo da osmisle humorističnu objavu vezanu za jučerašnje otkrivanje masivne tetovaže Bena Afflecka koju je skrivao pune tri godine. Tijekom surferskog treninga na jednoj kalifornijskoj plaži Affleck je pokazao trajni crtež ptice feniks koja se izdiže iz pepela, a koji se proteže po cijeloj površini njegovih leđa.

Cijela situacija zbunila je mnoge, pogotovo jer je slavni glumac prije nekoliko godina tvrdio kako se radi o privremenoj tetovaži koja će se s vremenom isprati.

  • +5
Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obožavateljima nije dugo trebalo da se zamisle kakva bi bila reakcija njegove bivše supruge Jennifer Garner pa su upotrijebili njezinu snimku s ovogodišnjih Oscara kojom je postala pravi internetski hit.

Video uradak na kojem je snimljena u publici, kada je sjedila pored Chrisa Messine i pljeskala kao ostatak dvorane, a potom je u jednom trenutku stala i napravila neobičan izraz lica, kao da se upravo nečeg važnog sjetila. Zbunjena mimika poslužila je kao idealan materijal za novu humorističnu viralnu objavu.

‘Trenutak kada shvatiš da je tetovaža prava i da je Ben Affleck lagao da je samo za filmsku ulogu’, stajalo je u montaži koja sadrži njegovu fotografiju s plaže te njezin legendarni izraz lica.

Ovakva objava mnoge je nasmijala te dala prostora za ružne komentare na temu prostrane tetovaže.

‘Ben Affleck ima milijune dolara, a moja tetovaža napravljena je kvalitetnije od njegove’, ‘Tvoja tetovaža izgleda prestrašno, ako već imaš toliko novaca mogao si je barem popraviti’, ‘Idući puta kad budete tužni samo se sjetite da Ben Affleck ima toliko ružnu tetovažu da je morao lagati da nije prava’, samo su neki od komentara obožavatelja koji nisu oduševljeni crtežom lika iz antičke mitologije.