TONY CETINSKI

Nakon ljubavnog kraha život ide dalje

09.05.2013 u 10:22

  • +7

Koncert Tonyja Cetinskog

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Sanjin Strukić

Bionic
Reading

Nakon što je u ožujku prošle godine Tony Cetinski okončao brak s Ivanom Nobilo, pet mjeseci kasnije zaljubio se u Sandru Mulvaj, međutim i toj je ljubavi došao kraj

Tony Cetinski i Sandra Mulvaj nakon devet mjeseci veze odlučili su krenuti svatko svojim putem. Atraktivna menadžerica bujne duge kose i naš najpopularniji glazbenik rastali su se u prijateljskim odnosima, a Tony je razloge odučio zadržati za sebe.

No Tony nema vremena za tugovanje te je već prionuo na posao. Naime, jučer je u sklopu Converse Partyja održao koncert u jednom zagrebačkom restoranu gdje su uživale brojne poznate face. A Tony ima još razloga za slavlje.

Tony Cetinski dobio je čak sedam nominacija za 20. Porin, među kojima su i one u najprestižnijim kategorijama, za album godine, pjesmu godine i vokal godine. Bio je u konkurenciji i za hit godine.

A nakon subotnjeg Porina ostaje mu još dva tjedna za pripremu 44. rođendana koji slavi zadnji dan u mjesecu pa slavni pjevač čak i da pokušava tugovati, jednostavno nema vremena za to.