NIMALO UGODAN PRIZOR

Nakaradno lice Donatelle Versace

05.05.2010 u 11:50

Bionic
Reading

Lice Donatelle Versace pokazuje da je iza nje 55 godina rada, uspjeha, slave, životnih iskušenja, puno partijanja, a s druge strane truda da se što duže pokuša zadržati mladost i ljepota. Ponekad se taj spoj lako pretvori u nakaradnost

Donatella Versace

Gala parti 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu održan u New Yorku okupio je svjetsku društvenu kremu.

Duga, uska indigo plava haljina, s prorezom do bokova i zanimljivim crnim zatvaračima ispod grudi, pokazala je da kraljica mode Donatella Versace ima još uvijek prekrasno vitko tijelo, ili, s obzirom na njezine godine, barem konture tijela.

Lice joj pak nije bilo neki ugodan prizor – njezina vidljivo suha, duga plava kosa govori da bi mogla razmišljati o promjeni imidža. Napumpane usne kao u kakve tinejdžerice bile su u neskladu s borama na vratu i dijelom na licu, uz sve to u oči su upadali crni make-up na očima i lažne trepavice te 'solarij ten' - sve u svemu, oku totalno neugodan prizor, ma tko dama bila.

Inače, Donatella Versace je nakon smrti brata Giannija 1998. kročila još korak više na ljestvici vlastitog uspjeha i slave. Nastavila je tradiciju te svoju prvu couture reviju za Versace Atelier prikazala u pariškom hotelu Ritz, kao što je to svake godine običavao Gianni. Nakon toga proslavila ju je famozna Versace Green Dress, zelena haljina poznata i kao 'džungla haljina', koju je nosila Jennifer Lopez na dodjeli Grammyja 2000. godine.

Donatella je poznata i po tome što je Versaceove reklamne kampanje ubacila svoje slavne prijatelje poput Jennifer Lopez, Madonne, Christine Aguilere, Jonathana Rhysa Meyersa i Demi Moore, što je sve populariziralo imidž Versacea.

Poznata je i po elitnim partijima koje organizira, a koje vole pohoditi, između ostalih, i Elton John, Liz Hurley, Rakeem Young, Catherine Zeta-Jones i Kate Moss.