SPORT I BRIGA O OKOLIŠU IDU ZAJEDNO

Najveći sportaš u gradu donosi vam drugačiju vrstu shoppinga

28.03.2023 u 08:55

Bionic
Reading

Donosimo vam sve što trebate znati o održivom sportskom iskustvu zahvaljujući kojem istovremeno možete brinuti o okolišu i uštedjeti

Briga o okolišu važna je i aktualna tema zbog čega sve više poduzeća u svojem poslovanju veliku važnost pridaje održivosti. Među ekološkim projektima i poslovnim strategijama posebno se izdvaja jedna 'zelena' sportska priča koja spaja održivost, uštedu i, naravno – sport.

U nastavku saznajte kako uživati u sportu, uštedjeti i pritom pridonijeti očuvanju okoliša.

Održivo sportsko iskustvo

Održivost i sport idu zajedno, a za to se pobrinuo NAJVEĆI sportaš u gradu – Decathlon. Naime, s ciljem razvijanja inovativnih i održivih rješenja za svoje kupce, upravo ovaj prodajni lanac sportske opreme u svojoj bogatoj ponudi nudi usluge koje jamče malo drugačiju vrstu shoppinga te održivo sportsko iskustvo.

Za početak, zahvaljujući usluzi 'Buy Back' svoj stari Decathlon bicikl možete zamijeniti vrijednosnim bonom. Kako? Veoma jednostavno – sve što trebate je odnijeti svoj stari Decathlon bicikl u neku od njihovih trgovina gdje će stručno osoblje pregledati vaše najdraže prijevozno sredstvo i ponuditi cijenu. Ako se odlučite prihvatite njihovu ponudu, Decathlon će otkupiti vaš bicikl i izdati vam bon u obliku poklon kartice. Imate rabljeni Decathlon bicikl i želite ga prodati ili jednostavno tražite novi? Trk u Decathlon!

Kako bi dodatno unaprijedili svoje težnje za što održivijim poslovanjem, tu je i usluga '2nd life' zahvaljujući kojoj možete kupiti Decathlon second use proizvode po puno povoljnijim cijenama. Time nećete samo uštedjeti, već ćete i učiniti dobru stvar za okoliš. Međutim, sigurno se pitate što su to second use proizvodi. Naime, sve vraćene proizvode stručno Decathlon osoblje detaljno provjerava i šalje u ponovnu prodaju samo ako su u potpunosti funkcionalni. To su proizvodi koji su kratko nošeni ili imaju neku manju grešku poput nedostatka ambalaže ili sitnih estetskih nedostataka. Iako ti proizvodi i dalje zadržavaju sve specifikacije i garanciju kao i novi, ipak se ne mogu prodavati po punoj cijeni.

Izvrsna je to prilika da otkupite staru i nabavite novu sportsku opremu za ekološki i financijski prihvatljive adrenalinske avanture.

Održivi sport bez prevelikih ulaganja

Međutim, Decathlonovoj održivoj sportskoj priči ovdje nije kraj. Još jedna izuzetno praktična i ekološki prihvatljiva usluga je 'Rent', koja omogućuje najam Decathlon sportske opreme po najpovoljnijim cijenama.

Osim što ćete uživati u sportu bez prevelikih ulaganja, nećete se morati brinuti ni oko skladištenja sportske opreme koju ćete koristiti svega nekoliko dana godišnje. Još jedan od benefita ove usluge je i taj što na ovaj način možete testirati određene proizvode prije kupnje. Sve što trebate je odabrati i rezervirati datum, lokaciju trgovine i proizvod, preuzeti ga u odabranoj Decathlon trgovini te isti vratiti na dogovoreni datum.

A što je s biciklom kojem treba podesiti kočnice i napumpati gume ili pak sa šatorom koji još nije spreman za bezbrižno ljeto jer ga treba zakrpati? Ne brinite, nećete morati 'otpisati' taj bicikl ili šator jer je Decathlon prilikom razvijanja održivih poslovnih rješenja mislio i na to.

Naime, uz uslugu 'Workshop' možete zatražiti servis svoje sportske opreme i time joj produljiti životni vijek. Tako će vaši bicikli, role, romobili, klizaljke, šatori, kajaci i supovi, doživjeti drugu mladost uz besplatnu procjenu i dijagnostiku stručnog Decathlon osoblja.

Uz povoljan najam ili kvalitetan servis vašeg najdražeg prijevoznog sredstva, planiranje ljetnih avantura ispunjenih sportom, adrenalinom i zabavom može započeti!

Drugačija vrsta shoppinga

U svoje poslovanje Decathlon sve više uključuje brigu o okolišu i održive poslovne prakse, što je rezultiralo drugačijom vrstom shoppinga koja jamči više ekološko sportsko iskustvo svakog kupca.

Bilo da je riječ o otkupu i servisu stare opreme ili pak najmu i kupnji second use proizvoda, Decathlon spaja održivost i uštedu, čineći tako sport dostupan baš svima.

Više o Decathlonovim proizvodima i uslugama potražite ovdje.