BISTE LI IH NOSILI?

Najveća obožavateljica 'ružne' obuće: Rihanna osvanula u čizmama koje nisu za svakoga

07.02.2024 u 11:49

  • +2

Rihanna

Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Puno prije nego što je TikTokom zavladala teorija o 'pogrešnim cipelama', modna ikona s Barbadosa postala je vladajućom kraljica kontroverzne obuće

Kad god bi određeni stil cipela viđen na pisti izazvao podijeljene reakcije na modnoj sceni, lako je predvidjeti da će postati dio Rihannine kolekcije u ormaru.

Tijekom dugogodišnje karijere nosila je impresivnu količinu obuće koja privlači pažnju, od gladijatorskih štikli Manola Blahnika stvorenih od pleksiglasa i kristala pa sve do dramatičnih čizama brenda Y/Project u kakvima se 2018. godine pojavila na Coachelli.

Njezina kolekcija Balenciaginih čizama-tajica je bez premca, pokazujući pritom sklonost nekonvencionalnim bojama i uzorcima. Uoči dodjele nagrada Grammy primijećena je u još jednom upečatljivom modelu.

Prilikom dolaska u svoj omiljeni restoran Giorgio Baldi u Santa Monici, pjevačica i beauty mogulica ostavila je upečatljiv dojam u crnim kožnim čizmama ukrašenim svjetlucavim kristalima i s potpisom brenda All-In - kultne etikete koja je izazvala veliki buzz na posljednjem Tjednu mode u Parizu.

Svoje modno umijeće pokazala je nadopunivši ove efektne čizme s dodacima poput kape dizdajnerice Martine Rose i crne verzije Guccijeve torbce Horsebit, čija nova verzija ponovno intrigira ljubiteljice mode.

Kombinaciju crne majice i tajica i čizama brenda All-In, čija cijena u prodaji iznosi 2000 eura, prekrila je dugim balonerom od crne kože, pridruživši se vojsci trendseterica koje posljednjih mjeseci ne izlaze iz kožnih kaputa nosivih većinu godine.

  • +9
Poznate dame u kožnim kaputima Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia