DRAMATIČNO IZDANJE

Neobična haljina o kojoj se govori: Poznata pjevačica stvorila pomutnju na crvenom tepihu

05.02.2024 u 11:17

Bionic
Reading

Ni na ovogodišnjoj dodjeli glazbenih nagrada Grammy nije nedostajalo upečatljivih izdanja, a za najpamtljivije pobrinula se američka pjevačica Dawn Richard

Na dodjeli zlatnih gramofonskih kipića zvijezde si redovito daju oduška po pitanju izdanja za hod crvenim tepihom, što nerijetko rezultira stvaranjem nezaboravnih modnih trenutaka.

Za jedan takav pobrinula se 40- godišnja američka pjevačica Dawn Richard, najpoznatija kao članica nekadašnje girl grupe Danity Kane.

Poput brojnih dama te večeri odlučila je istaknuti trendovsku crvenu boju, što je učinila odabirom skulpturalne i krajnje dramatične haljine.

  • +4
Dawn Richard Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Njezin gornji dio činila je instalacija u znaku crvenih listova, po uzoru na stablo japanskog javora, a za ovu nesvakidašnju kreaciju pobrinuo se relativno nepoznat brend Khosrov, istoimenog dizajnera iz Armenije.

Izdanjem na dodjeli Grammyja Richard je brojne podsjetila na mlađahnu kolegicu Tems i njezino izdanje na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara.

Na crvenom tepihu Tems se pojavila u raskošnoj bijeloj haljini brenda Lever Couture, sa posebno velikim ukrasom za glavu. Gledatelji dodjele tada nisu mogli a da ne komentiraju koliko je taj dramatični detalj na haljini zasigurno smetao onima koji su sjedili iza i pored nje.

Reperica Cardi B na prošlogodišnjoj dodjeli Grammyja zadala je gotovo jednake muke uzvanicima koji su se našli u njezinoj blizini.

Na njoj se pojavila u raskošnoj haljini indijskog dizajnera Gaurava Gupte, koja je svega pet dana prije dodjele svoju premijeru imala na modnoj pisti u Parizu.