ZENDAYA

Ona je modna ikona nove generacije, a ovim izdanjem malo koga je ostavila ravnodušnim

06.02.2024 u 12:04

Bionic
Reading

Susretom glumačke postave s medijskim predstavnicima u hotelu For Seasons u Mexico Cityju službeno je započela svjetska promo turneja drugog nastavka znanstveno-fantastične filma 'Dune'

Iako se premijera drugog nastavka filma 'Dune' očekivala u studenom prošle godine, odgođena je uslijed štrajka u Hollywoodu, pa u svjetska kina u konačnici stiže početkom ožujka ove godine.

U Mexico Cityju ovoga tjedna započela je njegova promo turneja, druženjem glumačke postave filma s medijskim predstavnicima u dvorani hotela Four Seasons.

I prije kročenja crvenim tepihom jedna od njegovih glavnih zvijezdi, glumica Zendaya Coleman, osigurala je pozornost svojim modnim odabirom.

Da s dugogodišnjim stilistom Lawom Roachom priprema nezaboravne modne trenutke u sklopu promo turneje filma 'Dune 2', već je dala naslutiti na nedavno održanom Tjednu visoke mode u Parizu.

Posebno zanimljivo bilo je njezino izdanje stvoreno za reviju modne kuće Schiaparelli. Na njoj se pojavila u haljini kojom je posve dominirao detalj čvorova, a futurističku notu kreacije istaknula je i frizurom.

Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na druženju s predstavnicima Sedme sile u Meksiku kanalizirala je lik Chani kreacijom koju je samo za nju kreirala britanska dizajnerica u usponu, Torishéju Dumi.

Nepoznata široj javnosti, Dumi je protekle godine debitirala u Parizu s kolekcijom za nadolazeću sezonu proljeće/ljeto, a njezinu reviju otvorila je legendarna Naomi Campbell.

  • +2
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Carlos Tischler/ Eyepix Group / imago stock&people / Profimedia

Za novu ikonu stila stvorila je efektan komplet izrađen od nabrane sive, maslinasto zelene, crvene i crne tkanine i naglašene cjevastim detaljima u gornjem i donjem dijelu.

Kako bi kreacija brenda Torishéju bila u glavnom fokusu, Zendayin stilist Law Roach vodio se zlatnim pravilom 'manje je više' pa nakita i sličnih dodataka nije postojalo.

Zalizana punđa s naglašenim, bočnim razdjeljkom i make-up u zemljanim tonovima bili su dovoljni da ovaj stvoreni look učine besprijekornim.