novi hit model

Zaboravite na velike torbe, ovu torbicu sada nosi ili je žarko želi, baš svaka trendseterica

25.09.2023 u 21:50

Bionic
Reading

Nakon velikih tote torbi na modnu scenu stupa nešto manji model, savršen spoj baguettea s clutch torbicom. Zahvaljujući Gucciju stiže nova 'it' torba, popularni arhivski dizajn iz ere Toma Forda u Gucciju

Kao što je dobro poznato, moda je potpuno subjektivna i uvijek će postojati oni komadi koji su usko povezani s individualnim osjećajem za stil, oni zbog kojih nam srce uviiek malo brže zakuca. Ali bez obzira jeste li minimalistica koja se fokusira na strukturu i siluetu ili živahna maksimalistica koja obožava boju i print, jedina stvar koja je svima zajednička su modni dodaci.

A u posljednje vrijeme jedan stil posebno zaokuplja pažnju modnih urednika, influencerica, 'it' djevojki i zaljubljenica u modu.

Nakon zamjetne popularnosti velikih torbi, fokuse se sada seli na modele srednje veličine, dovoljni veliki da u njih stanu sve stvari, a dovoljno male da lijepo sjednu pod ruku. One su chik, praktične i što je najvažnije, lako ih je stilizirati. No, u šarolikosti izbora takvih modela na u rukama nekih od najbolje odjevenih žena na svijetu nalazi jedan model - nova Gucci Horsebit Chain torba stvorena za nošenje za ramenu.

Vješto i uvježbanom modnom oku nije promaknuo ovaj model reinterpretiranog baguettea spojenog s clutch torbicom na Gucci reviji za jesen/zimu 2023., prvoj bez bivšeg kreativnog direktora Alessandra Michelea na čelu - znak stvari koje dolaze za ono što modni poznavatelji nazivaju 'novim Guccijem'. Iako su nas šareni krzneni kaputi, odvojena odijela i prozirne haljine i suknje natjerali da sjednemo i obratimo pozornost, upravo je ono što je bilo u rukama modela odmah postalo hitom.

Ponovno izdani Horsebit oživljava nevjerojatno popularan arhivski dizajn iz ere Toma Forda u Gucciju, a od vruće crvene podstavljene iteracije do platnene verzije logotipa, ovaj neočekivani hit bio je posvuda na ulicama Milanskog tjedna mode i samo je pitanje vremena prije nego što osvoji ormare svjetskih 'it' djevojki.

Torba je trenutno dostupna u zelenoj, bijeloj, crnoj i crvenoj prošivenoj koži, kao i u platnu s otisnutim logotipom, tako da stvarno postoji Gucci Horsebit za svaki stil i osobnost. Ova torba dovoljno je mala da ne izazove bol u leđima, a istovremeno dovoljno prostrana da ne morate trpati višak stvari po džepovima.

Zaljubljenice u modu jednoglasno kažu: Hvala, Gucci! Konačno torba koju svatko može nositi, u bilo koje doba dana, za svaku priliku. Bilo da je prebacite preko ramena, provučete ruku kroz prednji remen i nosite je kao clutch model, ili je nonšalantno gurnete ispod ruke, ova je torba već ikonična i ima sve predispozicije postati 'it' torbom godine.

Gucci Horsebit chain bag Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo