PROVJERENO PALE

Najuspješnije tehnike zavođenja

09.12.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Niste sigurni u svoje zavodničke vještine i mislite da vam treba mala pomoć u tome? Donosimo vam najbolje tehnike zavođenja na svijetu koje su nastajale stoljećima, a potvrdila ih je i moderna znanost

Tijekom stoljeća otkrivale su se najbolje tehnike zavođenja. Većina njih i danas je primjenjiva, a mnoge su dobile znanstvenu potvrdu. Mnoge žene zbog nedostatka samopouzdanja ne znaju zavoditi muškarce. Ako ste i sami nesigurni po tom pitanju, donosimo vam nekoliko najboljih tehnika zavođenja na svijetu koje preporučuju najpoznatiji svjetski stručnjaci za verbalnu i neverbalnu komunikaciju. Proučite i iskušajte!


Zavođenje je umijeće koje se uči, baš kao i svako drugo umijeće
Prvi dojam
Svaka žena mora shvatiti da ima samo jednu priliku da ostavi dobar prvi dojam. Da, unutarnja ljepota je važna, ali ni ona vanjska ne smije biti zanemarena i ključna je u kreiranju prvog dojma. Ne morate biti supermodel, ali morate biti njegovani i atraktivno odjeveni. Pokažite najbolje od sebe.

Izrazite svoj stav
Kada se prvi put nađete u razgovoru s muškarcem koji vam je zanimljiv, budite ono što jeste. Žene često griješe i pretvaraju se da su nešto što nisu. Takva tehnika nikada ne daje dobre rezultate. Nemojte se bojati izraziti neslaganje s nekim njegovim stavovima ako doista tako mislite. Pravim muškarcima su privlačne žene sa stavom, a posebno one koje ga znaju šarmantno argumentirati.

Ubacite se u njegove misli

Dajte mu razlog zbog kojega će razmišljati o vama. To može biti vaš neodoljiv osmijeh, znakovita rečenica koju ste rekli u ključnom trenutku ili vesta koja je ocrtavala vaše obline. Istaknite ono najbolje od sebe da bi on to zapazio i, naravno, kasnije razmišljao o tome.

Govorite tiho i baršunasto

Kada žena razgovara s muškarcem koji joj se sviđa, često je uhvati trema pa povisi glas i govori glasno. Umjesto toga, pokušajte se prisjetiti da je muškarcima privlačan tih, baršunast i nešto dublji ženski glas. Svi stručnjaci za komunikaciju kažu da zvuk ženskog glasa ima snažan utjecaj na muškarca. Visoki tonovi i puno riječi u malo vremena dokazano izazivaju odbojnost. Zavedite ga mekim, tihim i polaganim govorom, baš onako kako su to činile glumice u zlatno doba Hollywooda.

Imitirajte njegove pokrete
Najveći dio zavođenja odvija se na podsvjesnoj razini. Zato mnogi stručnjaci savjetuju imitiranje položaja tijela. On neće svjesno shvatiti što se događa, ali će njegov mozak primiti signale i poslati mu poruku da ste kompatibilni. Primjerice, kad on nasloni ruku na šank, to neprimjetno učinite i vi. Ako se nagne prema vama, nagnite se i vi prema njemu. Pripazite da budete suptilni, jer jedino tako ćete dobiti dobre rezultate.

Iskreno laskanje
Svaki čovjek voli kada čuje da se lijepo govori o njemu. Možete to zvati laskanjem, ali riječ je o prirodnoj potrebi svakog živog bića. Muškarci posebno vole čuti žensko laskanje. To je važan čin zavođenja. Dajte mu komplimente, ali samo one u koje i sami vjerujete. Pohvalite njegovo razmišljanje, recite mu da lijepo izgleda ili se zadivite nekim njegovim vještinama. U njemu će to pobuditi ugodne emocije koje će se javljati svaki put kad pomisli na vas.