ŠOPINGIRAJTE PAMETNO

Svaka žena bi trebala posjedovati ove cipele: Pristaju uz gotovo sve što imate u ormaru

26.10.2018 u 13:37

Bionic
Reading

Princeza Mary, Kate Middleton i Meghan Markle možda nemaju isti stil odijevanja, ali imaju nešto zajedničko. Svaka od njih u svom ormaru čuva par omiljenih nude stiletto štikli za koje stilistica slavnih Donny Galella tvrdi da bi svaka žena trebala posjedovati

Vojvotkinja Kate Middleton, kraljica Letizia od Španjolske, danska princeza Marry i Meghan Markle samo su neke od brojnih dama plave krvi koje su svjesne moći koju posjeduju nude štikle. Kate Middleton svoje je omiljene LK Bennett štikle nosila nebrojeno puta dosad u svim prilikama, dok su omiljene nude štikle Meghan Markle one s potpisom slavnog Manola Blahnika.

'Svaka žena treba imati jedan par nude štikli u svom životu', rekla je za Femail stilistica slavnih Donny Galella. 'Vizualno izdužuju noge i čine ih dužima i mršavijima', objašnjava stilistica, dodajući kako nude štikle predstavljaju 'klasičan i bezvremenski komad koji pristaje uz gotovo sve što nađete u svom ormaru'.

  • +13
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upravo je to razlog zašto brojne holivudske zvijezde i plemkinje za brojna događanja redovito recikliraju svoje omiljene nude štikle. Meghan Markle je svoje bež štikle s potpisom Manola Blahnika nedavno uskladila s bijelom haljinom australske dizajnerice Karen Gee, dok je ranije ovu godinu iste salonke nosila u kombinaciji s haljinom u dvije nijanse plave s potpisom dizajnerice Roksande Ilinčić.