BEAUTY RUTINA

Najstarija sestra Kardashian otkrila tajnu svog mladenačkog izgleda

13.07.2020 u 10:45

Bionic
Reading

Zgodna Kourtney Kardashian, najstarija sestra iz klana Kardashian-Jenner, redovito dobiva komplimente na račun svog besprijekornog tena i mladenačkog izgleda

Iako je priznala kako je tijekom karantene nakupila nekoliko kilograma viška koje sad pokušava 'istopiti' dijetom i tjelovježbom, najstarija Kardashianka može se pohvaliti njegovanim, blistavim tenom.

Lijepa brineta koja je ove godine proslavila 41. rođendan, otkrila je i u čemu je tajna njezinog mladenačkog izgleda bez puno bora.

Kourtney koja s bivšim partnerom Scottom Disickom ima troje djece, pokazala je uz pomoć beauty stručnjakinje Sophie Lonsinger kako se pravilno izvode vježbe za masažu lica uz pomoću kojih održava svoju kožu zategnutom i smanjuje rizik od pojave bora.

Odjevena u sportski top i bez trunke make upa, Kourtney je snimila beauty tutorial u svojoj kupaonici, detaljno objašnjavajući korak po korak kako se izvode vježbe za masažu lica.

Inače, nedavno je reality zvijezda koju mnogi smatraju i najprirodnijom ljepoticom iz klana Kardashian-Jenner gostovala na naslovnici izdanja Vogue Arabia otkrivši zbog čega je izašla iz obiteljskog realityja koji ju je proslavio nakon dugih 13 godina.

'Nisam više željela biti dio toga i postala sam vrlo nezadovoljna zbog toksične atmosfere koja je potpuno ovladala mojim životom', objasnila je Kourtney svoju odluku o napuštanju 'Keeping Up With The Kardashians'.

Zgodna Kardashianka koja svaki slobodan trenutak provodi sa svojom djecom, Masonom (10), Penelope (7) i Reign (5) sad se posve posvetila i svojoj novoj platformi Pooch koja je najviše fokusirana na zdravlje, wellness, lifestyle...