NEDOLJIVA LATINA

Najseksi TV glumica je Eva Longoria

19.03.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Zvijezda 'Kućanica' Eva Longoria Parker proglašena je najseksipilnijom TV glumicom, dok je titulu u kategoriji zgodnih glumaca odnio Australac Simon Baker, koji glumi u seriji 'Mentalist'

Simon Baker

Lijepa Eva koja godinama visoko kotira na raznim izborima najseksi žena priznala je da se ugodno iznenadila ovom titulom TV Guidea jer je lik Gaby koji glumi u 'Kućanicama' u zadnjoj sezoni bio neugledniji nego prije.

'Tajming za ovu titulu je poprilično smiješan, ali zato ništa manje sjajan. Sviđa mi se što je Gaby odoljela vremenu, zajedno s lošim frizurama i viškom kilograma, te što je uza sve to uspjela i dalje biti jednako seksi', rekla je Longoria.

S izborom TV Guidea slaže se i Evin suprug, košarkaš San Antonio Spursa Tony Parker. 'Moj suprug misli da sam najviše seksi ujutro kad se tek probudim. On kaže da mu je nadraže promatrati me dok se budim', pohvalila se Eva.

Najseksipilnijim TV glumcem proglašen je Australac Simon Baker koji glumi u seriji 'Mentalist' i tako je nakon dvije godine zbacio s trona dosadašnjeg najseksi glumca dr. Zgodnog iz 'Uvoda u anatomiju', Patricka Dempseya.

'Supruga mi je jutros rekla da bi mi odmah oduzeli titulu, kad bi vidjeli kako izgledam ujutro. Ovo je ohrabrenje kakvo mi je u ovom trenutku zbilja potrebno jer moram odraditi snimanje na kojem trebam izgledati seksi', rekao je Baker. Na listi najseksi glumaca u užoj konkurenciji ove su se godine našli George Eads iz 'CSI-a' i David Boreanaz iz serije 'Kosti'.