ASHLEY GRAHAM

Najpoznatija plus size manekenka ima problem s trudničkim trbuščićem: 'Trudnice diljem svijeta, u čemu vi to radite?'

07.09.2019 u 08:55

Bionic
Reading

Ashley Graham i Justin Ervin objavili su početkom mjeseca sretnu vijest, čekaju bebu, no izgleda da najpoznatija plus size manekenka na svijetu nije spremna na sve što trudnoća sa sobom donosi

Svjetski poznata manekenka Ashley Graham zajedno sa svojim mužem Justinom Ervinom na društvenim je mrežama svoje obožavatelje obavijestila da čekaju bebu. Par je to učinio na svoju devetu godišnjicu braka.

Prije koji dan 31-godišnja Ashley Graham izazvala je veliku pozornost okupljenih medija kada se, odjevena u crvenu haljinu, pojavila na crvenom tepihu na Tjednu mode u New Yorku. A kako i ne bi kada je odabir materijala, točnije lateks, istaknuo dodatno sve njezine obline, kao i trudnički trbuščić koji je došao do izražaja, unatoč gornjem dijelu haljine izrađenom da izgleda poput čipkastog grudnjaka.

ASHLEY GRAHAM

Plus size ljepotica ponosno istaknula trudnički trbuščić u haljini izrađenoj od lateksa

Pogledaj galeriju

Trudničke probleme Graham bez imalo razmišljanja dijeli sa svojim sljedbeništvom na društvenim mrežama, a lijepu manekenku sada je dočekao novi problem - kako na sebe navući trudničke tajice za vježbanje.

  • +8
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Trudnice svijeta, nisam bila svjesna da ću 'prerasti' svu svoju odjeću. U kojim hlačama za vježbanje vi vježbate?', pitala je između ostalog Ashley Graham svoje fanove na Instagramu.

Pogledajte video: