LUKSUZNa KREACIJa

Najpoželjniji ljetni komad: Nema tko ne nosi ovu torbu, a nije joj odoljela ni lijepa Sofia

11.08.2022 u 13:21

Bionic
Reading

Izgleda da je Diorova Book Tote torba postala staple komad u ormarima mnogih poznatih dana i modnih bloggerica pa se čini kako kako iz njih neće uskoro izaći iz trenda. Torbu koja se može iskombinirati na sve, iskoristiti za plažu ili grad u koju se može staviti pregršt stvari, ima i slavna glumica

Kolumbijska glumica koju najviše pamtimo po humorističnim serijama boravi u Los Angelesu gdje je stigla povodom snimanja nove epizode zabavne emisije 'Američkog talenta'. Svoju torbu je isfurala za dnevno izdanje. Sofia Vergara odjenula je narančastu lepršavu haljinu cvjetnog uzorka koja se veže na ramenima i proteže sve do listova koju je iskombinirala sa svijetlim sandalama s platformom.

Višenamjenska kreacija s kratkom ručkom, napravljena od tekstila te je pogodna i za odmor, plac, šetnju i plažu, a mnoge zvijezde i poznate street style zvijezde obožavaju svoj Book Tote. Među njima su i Jennifer Lopez koja se sa svojom torbom prošetala do teretane, a nosi je i naša tenisačica Donna Vekić.

Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U svojoj bogatoj kolekciji s torbom Dior Book Tote može se pohvaliti i blogerica Sonja Kovač. Bila je toliko ponosna na svoj 'ulov' prije nekoliko godina, da je čak snimila i video u kojem pokazuje Diorovu torbu.

Supruga nogometaša Ivana Rakitića, Raquel Mauri svoj 'primjerak' torbe koja svojim dizajnom nalikuje na ljetni ceker za plažu je nabavila za vrijeme ljetovanja u Dubaiju na kojem su bili početkom srpnja. Jednoj od najpopularnijih torbi sezone nije odoljela ni supruga Novaka Đokovića.

Jelena Đoković je svoj skupocjeni komad stilizirala uz svoj sportski stil odijevanja.

Podsjetimo, Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica Diora, predstavila je ovu torbu u kolekciji za ljeto 2018. i od kada nije prestala biti u samom vrhu najpoželjnijih modnih dodataka.