MODNI HIT

Nakon Jelene Đoković i supruga Ivana Rakitića pokazala svoj skupocjeni ulov: Ova torba već godinama ne silazi s trona

08.07.2022 u 13:11

Bionic
Reading

Brojne domaće, ali i svjetske dame nisu uspjele odoljeti torbi Dior Book Tote, koja je na tržište došla prije nekoliko sezona, a i dalje se pokazuje kao najbolji ljetni modni detalj za brojne prilike. Zadnja u nizu koja se pohvalila svojom verzijom je Raquel Rakitić

Supruga nogometaša Ivana Rakitića pokazala je na Instagramu još fotografija s putovanja iz Dubaija. Tamo je nabavila i torbu Dior Book Tote, koja svojim dizajnom nalikuje na ljetni ceker za plažu.

Riječ je o maksi torbi predstavljenoj još u ljetnoj kolekciji 2018., a osmislila ju je Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica Diora. Od tada se iz sezone u sezonu samo proširuju verzije dezena, a ne prestaje oduševljavati brojne poznate dame.

Nose ju Jennifer Lopez, Donna Vekić, Jelena Đoković i Sonja Kovač, a svaka od njih u različitim kombinacijama. Posebnost ove velike torbe, u koju stane sve što vam treba, to je što se vrlo lako prilagođava raznim stilovima odijevanja te se uspješno stilizira za ležerne, ali i nešto otmjenije dnevne stajlinge.

Primjerice, gospođa Đoković kombinira je uz svoj sportski đir.

  • +25
Torbe za plažu Izvor: Promo fotografije / Autor: promo