EMMA ROBERTS

Najpoželjnije traperice ove sezone sjajno izgledaju i za poslovne prigode

29.07.2021 u 11:42

Bionic
Reading

Glumica Emma Roberts, nećakinja slavne Julije Roberts, gradi uspješnu karijeru u Hollywoodu, a česta je gošća modnih rubrika zahvaljujući odličnom modnom stilu

Lijepa plavuša, baš kao i njezina teta Julia Roberts, inače sestra njezinog oca Erica, uvijek briljira kad su u pitanju modni odabiri, pa je često svrstavaju među najbolje odjevene holivudske glumice.

Zvijezda serije 'American Horror Story', krajem prošle godine postala je mama prvi puta no vitku je figuru vratila u rekordnom roku te nema problema s osmišljavanjem trendi stajlinga jer joj sve savršeno pristaje.

Mlada mama vratila se poslovnim obvezama pa je u New Yorku predstavila svoj novi projekt s BookClubom u društvu redateljice Karah Preiss.

  • +2
Emma Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Marion Curtis/StarPix for BookClub / Shutterstock Editorial / Profimedia

Emma se, baš poput mnogih zaljubljenica u modu odlučila za cool model traperica nešto šireg kroja, visokog struka i ravnih nogavica koje je iskombinirala s efektnom kraćom jaknicom od tvida u nježnoj nijansi žute s potpisom Celine.

Mladenački poslovni look upotpunila je cool sandalama s ukrasnim zlatnim lancem (Sam Endelman) i sportskim topom, također Celine.

Odličan make up i ležerna frizura zaokružili su ovo modno izdanje za koje je Emma zaslužila samo najbolje ocjene.

  • +20
Traperice visokog struka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Inače, 30-godišnja Emma ponosno je u trudnoći pozirala za naslovnicu Cosmopolitana, a o svojem iskustvu boravka u rodilištu tijekom globalne pandemije je izjavila kako nije bio lako.

'Roditi tijekom pandemije bilo je teže nego što sam očekivala', izjavila je tad glumica dodajući kako se njezin dugogodišnji partner, također glumac Garrett Hedlund pobrinuo da imaju sve što im treba u kući i da joj je uvijek udobno.