LEŽERAN LOOK

Najpopularnije adidasice i kaput kojem ne pada popularnost nepogrešiva su kombinacija

02.02.2023 u 13:00

Bionic
Reading

Hilary Duff, američka glumica i pjevačica koja se proslavila još kao tinejdžerica u popularnim Disneyjevim serijama za mlade, nije mogla proći nezamijećeno u ležernom izdanju kao stvorenom za hladnije mjesece

Plavokosa Hilary s kćerkicom se prošetala u chic casual outfitu, vješto spojivši dva upečatljiva modna komada oko kojih vlada nezapamćen hype.

Kad se radi o statement modelima tenisica s potpisom legendarnog Adidasa, osim Sambe prepoznatljivog retro štiha, podjednako je popularan model Gazelle, načinjen od brušene kože.

Ovi su modeli tenisica postali prava opsesija modnih zaljubljenica diljem svijeta te naprosto obožavaju njihovu vibru nekih prošlih vremena.

  • +3
Hilary Duff Izvor: Profimedia / Autor: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim toga, Adidas je napravio posebnu liniju Gazella u suradnji s talijanskom modnom kućom Gucci, a ova je modna kolaboracija oduševila modni svijet.

  • +2
Pristupačne tenisice koje nose supermodeli Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Upravo se za takav model u crvenoj boji, nosiv u brojnim prigodama, odlučila i Hilary Duff, a efektne je tenisice spojila s Max Marinim sivim kaputom načinjenim od tople i meke tkanine, mješavine kašmira i alpake.

NA ULICAMA KOPENHAGENA

Skandinavke zasjenile Francuskinje: Genijalni i tako nosivi stajlinzi koje ćete odmah željeti kopirati

Pogledaj galeriju

Riječ je o neprolaznom modnom klasiku u koji, slažu se mnogi stilisti, itekako vrijedi investirati jer će vas dobro služiti godinama.

Cool look Hilary je upotpunila trapericama širih nogavica i crnom pletenom beanie kapom.