SVIMA JE ZAPELA za OKO

Najnoviji vrući modni hit: Ako je suditi po TikToku, ovo je definitivno torba godine

13.04.2021 u 11:51

Bionic
Reading

TikTok je nova platforma kada je riječ o modi i stilu. Torba čiji dizajn potpisuje brend Coach najnoviji je vrući modni hit, u ormaru je ima i Jennifer Lopez, a sada je žele baš svi

Ako želite znati koji je najnoviji modni trend, sve što trebate napraviti ovih dana je otvoriti TikTok. Cjenovno pristupačne mokasinke s debljim potplatom, savršene proljetne košulje, baloneri, pa čak i tajice koje ističu obline – samo su neki od trendova koje su predvidjeli korisnici ove platforme. Naime društvene mreže postale su iznimno bitan faktor nastanka modnih trendova, a nerijetko ih i predviđaju. Trend nerijetko pokrenu i poznate dame u koje se ugledaju trendseterice. Upravo se to dogodilo s torbom brenda Coach, za kojom je ovih dana nastala prava pomama.

Popularnost ove torbe pokrenula je reklama s Jennifer Lopez koja vrlo dobro nameće nove trendove. Torba je vrlo brzo primijećena i na TikToku. U viralnom videu korisnika @dailyfashionfinds ružičasta 'Pillow Tabby' nazvana je 'torbom godine, a ovaj video je od sredine ožujka imao već više od 470.000 pregleda.

Torba naziva 'Pillow Tabby' nastala je prema uzoru na popularni model Caoch iz 70-ih, a novi model dobio je znatno mekši, pomalo pufasti oblik. Može se nositi u ruci, na ramenu ili pak preko prsa, a oblikom koji podsjeća na veliki mekani oblak trendsetericama je za oko najviše zapela ona u ružičastoj boji. Osim upečatljivog, mekog dizajna te ružičaste boje koja je pravi hit ove sezone, popularnosti ove torbe u prilog ide i cijena od 550 eura koja je, za dizajnersku torbu, pristupačna.

Nažalost, torba 'Pillow Tabby' trenutno je rasprodana u svim bojama, a modni kupci s nestrpljenjem čekaju novi model nešto manjih dimenzija koji će uskoro biti dostupan i u internetskoj trgovini Coach te se za njega već može upisati na listu čekanja.