hairstyle trend report

Najnoviji trendovi s prestižnog Haute Coiffure Francaise

13.03.2018 u 12:32

Bionic
Reading

Renomirani zagrebački Studio Antonija ekskluzivno za vas donosi najnovije trendove izravno iz Pariza

Kada je u pitanju vrhunska usluga i njega kose renomirani zagrebački salon Studio Antonija pravo je mjesto za vas, što potvrđuju i brojna lica sa hrvatske estradne scene.

Vrhunska usluga koju ćete pronaći u Studiu Antonija rezultat su brojnih edukacija, seminara i radionica koje tim frizerskih stručnjaka uz LOREAL-ovu akademiju u Zagrebu nadograđuje i u svjetskim metropolama poput Londona, Pariza, Milana.

Upravo zahvaljujući 20-godišnjoj suradnji s prestižnim-luksuznim brendom L'oreal koji diktira svjetske trendove hair style-a, Antonija Mužar iz Studia Antonija imala je čast prisustvovati na prestižnom HCF – Haute Coiffure Francaise radionici održanoj u Pavillon Baltard u Parizu – na kojoj sudjeluje samo 40 frizera iz cijeloga svijeta te nam donosi ekskluzivni modni hairstyle report za nadolazeću sezonu.

Trendovi koji će vladati u poslovnom i business svijetu u sezoni proljeće/ ljeto '18. su Blauburn koji nastaje spajanjem plave i crvenkasto smeđe boje namijenjenog svim IT djevojkama koje vole isprobavati nove trendove.

Popularan Ombre je osvježen novim tehnikama poput tankih, prošaranih pramenova na donjem dijelu kose stvarajući suptilan kontrast za decentniji i sofisticiraniji izgled.

Blauburn i Ombre ove ćemo sezone također kombinirati s nježnim, kremastim nijansama plave, čokoladnim tonovima te najtoplijim bakrenim tonovima za stvaranje božanstvenih nijansi.

Uz već spomenute stilove, prestižna Haute Coiffure Francaise radionica u Parizu predstavila je i tehnike koloracije COLOR ME FRENCH - Parisian Nudes u kojoj dominiraju bež , smeđe nijanse s prirodnim i suptilnim refleksima temeljena na kombinaciji svjetla i sjene. Zatim koloracije Kalifornijski pramenovi, tehnika šišanja Pariške šiške i stiliziranje frizura tzv. Surferski valovi.

Bilo da tražite potpuno novi look ili samo želite unijeti dašak svježine vašoj trenutnoj frizuri i boji, u Studiu Antonija na raspolaganju vam je profesionalan tim frizerskih tručnjaka koji će vam uz individualan pristup, savjete i najnovije trendove i tehnike pomoći da postignete ne samo savršeno njegovanu, već i zdravu kosu koja će zasigurno izmamiti osmijeh na vaše lice.