SVI JE ŽELE

Najnoviji modni favorit: Za ovom su torbom poludjele sve modne ovisnice

19.02.2020 u 13:50

Bionic
Reading

Žene će često i posljednji novčić potrošiti na kvalitetnu dizajnersku torbu, a posljednjih smo dana primijetili kako među londonskim trendsetericama vlada pomama za torbom relativno mladog brenda Wandler koji je u svega tri godine stekao ogromnu popularnost u svijetu

Modni svijet preselio se iz Londona u Milano gdje je započeo tjedan mode, a mi smo napravili mali presjek događanja i modnih trendova koje smo imali prilike vidjeti na ulicama engleske metropole. Nakon što smo vam pokazali street style kombinacije trendseterica na London fashion Weeku i primijetili najezdu žutih kaputa na Londončankama, odlučili smo i analizirati torbe koje su se proteklih dana mogle vidjeti na ulicama Londona.

Nakon pažljivog praćenja ulične mode, bilo je jasno tko je ovogodišnja pobjednica. Osim za žutim kaputima koji su doslovno preplavili ulice Londona, trendseterice su poludjele za kožnom torbom Georgia s potpisom brenda Wandler.

Nizozemska dizajnerica Elza Wandler prije samo tri godine pokrenula je svoj istoimeni brend torbi koje se proizvode u Italiji, a ubrzo nakon toga njezine su torbe postale hit među trendsetericama diljem svijeta.

Torba Georgia retro izgleda najnoviji je favorit brenda koji smo tijekom tjedna mode imali prilike vidjeti na svakom koraku. Ova klasična baguette torba inspirirana je modom 90-ih i odlično se uklapa u svaki stajling, posebno ako se odlučite za model u smeđoj ili crnoj boji, a jedina boljka joj je cijena.

Za ovu ćete torbu morati posegnuti malo dublje u džep i izdvojiti oko 5.300 kuna.

  • +4
Wandler Georgia torba Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije