NEVJEROJATNO

Najneobičnije stvari koje gosti zaboravljaju u hotelu

09.11.2010 u 13:23

Bionic
Reading

Torba puna novca, štule te umjetna noga - samo su neke od doista neobičnih stvari koje nemarni gosti zaboravljaju u hotelu, iz tko zna kojih razloga

Potaknuti doista neobičnim otkrićima u hotelskim sobama, djelatnici američkog hotela Park Plaza proveli su istraživanje te otkrili što gosti njihovih hotela zaboravljaju ili iz samo njima znanih razloga ostavljaju u sobama.

Ono što gosti najčešće ostave u hotelskim sobama su britvice, knjige i donje rublje. To neobično istraživanje možda i daje odgovor na vječito pitanje gdje nestaju čarape, naime čak 53 posto svih zaboravljenih stvari čine upravo čarape!

Ipak, najneobičnije stvari koje je osoblje hotela pronašlo u sobama su zasigurno torba puna novca, umjetna noga i štule. 'Kroz vrata našeg hotela svake godine prolaze gosti iz cijeloga svijeta, stoga hotelsko osoblje teško može nešto iznenaditi, iako moramo priznati da su nas štule ipak ostavile bez teksta', kaže Simon Mahon, glavni upravitelj hotela Park Plaza.

Pravilo hotela je da zaboravljene stvari čuva tri mjeseca, a ako se u tom roku vlasnici ne jave, hotel ih donira u dobrotvorne svrhe. Nekako pretpostavljamo da su se vlasnici zaboravljene torbe s novcem javili u rekordnom vremenu.