JACQUEMUSOV ADUT

Najluđim sandalama sezone nisu odoljele holivudske ljepotice, a ni Severina

29.05.2024 u 08:58

Bionic
Reading

Sandale u znaku duple potpetice nova su opsesija poznatih dama, a stižu s potpisom proslavljenog francuskog dizajnera

Nisu samo slamnati šeširi francuskog modnog vizionara, Simonea Portea Jacquemusa, dominirali ovogodišnjim izdanjem Filmskog festivala u Cannesu.

Zvijezda 'Kućanica', glumica i producentica Eva Longoria, baš kao i 'it' djevojka Bella Hadid, pokleknula je pred efektnim sandalama s njegovim potpisom.

Po cijeni od 850 eura, njihova glavna posebnost leži u nesvakidašnjem dizajnu potpetice, koji stvara dojam istovremenog nošenja dva modela sandala.

Gornji i donji dio ovih sandala također se razlikuje bojama, stvarajući neodoljivi efekt colorblock, koji dodatno pridonosi vizualnoj privlačnosti.

Odabir Longore činila je verzija sa istaknutim efektom zmijske kože i trendovske, maslac žute boje. S njom je vješto podigla sako-haljinu identične nijanse žute, kakva je krasila i ručnu torbicu.

U ovoj kombinaciji viđena je 19. svibnja u odlasku iz hotela Martinez u kojem je odsjela i umirovljena manekenka Bella Hadid.

  • +2
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jedna od najvećih predvodnica trendova također nije odoljela modelu sandala Les Doubles, premijerno predstavljenom na reviji 'Les Sculpture' održanoj 29. siječnja na jugu Francuske.

Potpuno bijelom verzijom naglasila je zavodljivi model midi haljine iz Jacquemusove nadolazeće kolekcije, da bi dominaciju bijele razbila tirkizno plavom torbicom Le Bambino.

Ove poznate dame nisu jedine pale na čari Jacquemusovih Les Doubles sandala koje su netom nakon predstavljanja krajem siječnja s razlogom postale viralnim hitom.

  • +10
Severina Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, splitska pjevačica Severina, nedavno je osvanula s crno-bijelom verzijom ovog efektnog modela sandala, a pažnju je osigurala i torbicom istog dizajnera.

Riječ je o modelu La pochette rond carré čija cijena također iznosi 850 eura, siluetom podsjećajući na papirnatu vrećicu za hranom za van.