BABY BLAM

Najluđa dječja imena celebrityja u 2008.

10.12.2008 u 14:07

Bionic
Reading

Ni ove godine celebrityji nisu štedjeli svoju djecu, dajući im najčudnija moguća imena

Vodeća među majkama koje su pokazale svoju maštovitost proteklih godina je Gwyneth Paltrow, koja je svoju kćer nazvala Apple (jabuka), no po svemu sudeći, ove je godine dobila opasnu konkurenciju. Među najuvrnutijim imenima je Bronx Mowgli Petea Wentza i Ashlee Simpson Wentz. Kombinacija je to opasnog kvarta New Yorka i lika iz 'Knjige o džungli'.

 

Nicole Kidman i Keith Urban također su iznenadili nazvavši svoju prvu kćer Sunday Rose (nedjeljna ruža). Naime, Nicole najviše od svih dana u tjednu voli nedjelju, a draga joj je i australska kolekcionarka umjetnina Sunday Reed. Osim toga, baka njezinog supruga Keitha Urbana zvala se Rose i - eto male Sunday Rose.  

 

Ništa manje čudno ime nije dobio sin Gwen Stefani i Gavina Rossdalea Zuma Nesta Rock. Ukratko, Gwen je odrasla južnoj Kaliforniji, pa je njezin sin prvo ime dobio po plaži u Malibuu, dok je Nesta srednje ime Boba Marleyja, a Gwen obožava reggae i Jamajku. Rock je važan za oba roditelja, iz očitih razloga. Jessica Alba također nije sjedila prekriženih ruku, već je sa svojim suprugom Cashom Warrenom smišljala ime kćeri koju je nazvala Honor Marie. Na latinskom 'honor' znači časna žena. Blago njoj. Glumac Johny Lee Miller i supruga mu Michele Hicks nazvali su sina Buster Timothy, po slavnom komičaru Busteru Keatonu iz ere nijemog filma, a dodali su i jedno tradicionalno američko ime.

 

No, malo tko može dostići otkačenog glumca Jasona Leeja kojeg trenutno gledamo u seriji 'My Name is Earl', a koji je svog prvog sina nazvao Pilot Inspektor.