KAKO IM ODOLJETI?

Najljepši modeli sezone: Zarine boho haljine s polica nestaju brzinom svjetlosti

26.07.2023 u 13:11

  • +3

Zarine boho haljine

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Na police španjolske Zare ne prestaju stizati neki novi, uzbudljivi komadi poput lepršavih haljina boho stila koje su zaludile modne ovisnice

Modeli haljina boho stila kakve ove sezone nude brendovi ne temelje se samo na hipijevskom štihu sedamdesetih, već su svojevrsna reinterpretacija boho chica kakav je modnom scenom dominirao nultih godina, a verzije s potpisom Zare najbolje opisuju omiljeni ljetni stil.

Pune boja, volumena i upečatljivih krojeva nedugo nakon lansiranja u prodaju rasprodane su u većini konfekcijskih brojeva, što dovoljno govori o njihovoj poželjnosti u svijetu modnih ovisnica.

Prva u nizu je vesela duga haljina s tie-dye printom, V izrezom i podesivim rukavima. Dizajn koji se ponajviše ističe svojom živopisnom crvenom bojom i skupljenim detaljem u struku, u kombinaciji s aplikacijama od odgovarajućih perli.

Druga haljina lepršavog dizajna ističe se naglašenim dekolteom i efektnim detaljem kamenčića u bojama tie-dye printa.

Treću boho haljinu u Zarinoj aktualnoj ponudi krase dugi rukavi, podesivi struk i šareni print pastelnih tonova koji asocira na ljeto.

Za kraj, elegantna haljina s halter dekolteom na vezice - također raznobojna - s detaljima od perlica, potpuno otvorenim leđima i dugom asimetričnom suknjom.

30 days of summer