ŠVEDSKI PRINC I PRINCEZA

Najljepši kraljevski par ponovno zablistao

16.01.2018 u 14:31

Bionic
Reading

Princ Carl Philip i princeza Sofia od Švedske zasluženo nose titulu najljepšeg para s kraljevskih dvora. Slavni par prisustvovao je gala večeri Swedish Sports 2018, na kojoj se tradicionalno uručuju nagrade za istaknute sportske uspjehe. Iako modno usklađeni princ i princeza nisu osvojili neku sportsku nagradu, da se ona dijelila za stil, zasigurno bi pripala njima

Najljepši kraljevski par, kako su ih mediji prozvali, princ Carl Philip i princeza Sofia od Švedske plijenili su izgledom na tradicionalnoj dodjeli sportskih nagrada Swedish Sports 2018. u Stockholmu. 33-godišnja princeza i 38-godišnji princ, sin švedskog kralja Carla XVI Gustafa i kraljice Silvije, zaradili su brojne komplimente na račun izgleda, a na crvenom tepihu svi pogledi bili su uprti samo u njih.

Bivši model i reality zvijezda izgledala je senzacionalno u elegantnoj nježnoljubičastoj haljini luksuznog švedskog brenda By Malina, poznatog po svečanim high couture toaletama i vjenčanicama. Romantična haljina 'A' kroja na stepenice dio je najnovije kolekcije za proljeće/ljeto 2018., koja je predstavljena na tjednu mode u Stockholmu.

Kreacije modne kuće By Malina nosile su i druge pripadnice švedske kraljevske obitelji, što je doprinijelo popularnosti brenda. Nedavno je haljinu s potpisom ovog švedskog brenda nosila i prijestolonasljednica, princeza Victoria, starija sestra princa Carla Philipa i princeze Madeleine.

Haljina dolazi u dvije varijante - s dekoltiranim i zatvorenim gornjim dijelom, a lijepa princeza odlučila se za zatvoreniju opciju, prikladniju njezinoj funkciji. Cjelokupan stajling vojvotkinja od Värmlanda je začinila crnim modnim dodacima - clutch torbicom i statement visećim naušnicama, dok je kosu odlučila nositi poluspuštenu u valove.

  • +23
Princ Carl Philip i princeza Sofia na crvenom tepihu za Swedish Sports u Stockholmu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za razliku od svoje supruge, švedski nasljednik imao je lakši zadatak kada je moda u pitanju. Zgodni princ odjenuo je klasičan crni smoking s bijelom košuljom i crnom leptir-mašnom, a modno usklađen kraljevski par zajedno je izgledao kao iz najljepše bajke.

Ovo nije prvi put da je švedski par svojom pojavom preusmjerio pozornost na sebe. Gdje god se pojave, princ i princeza oduševljavaju svojim modnim odabirima.

  • +8
Švedski princ Carl Philip i princeza Sofia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia