moćni šveđani

Oni su bez konkurencije najljepši kraljevski par

23.10.2017 u 12:22

Bionic
Reading

Princ Carl Philip i princeza Sofia s razlogom slove za najbolje odjeveni par s dvora. Kraljevski par plijenio je elegancijom na humanitarnoj večeri u Stockholmu, no najviše pažnje ipak je izazvala lijepa princeza Sofia oduševivši vitkom linijom nakon što je prije nešto više od mjesec i pol rodila drugo dijete

Princ Carl Philip jedini je sin i drugo od ukupno troje djece švedskog kralja Carla XVI Gustafa i kraljice Silvije. 38-godišnji princ četvrti je u redu za tron, nakon starije sestre, princeze Victorije i njezino dvoje djece, princeze Estelle i princa Oscara.

Nakon što se u lipnju 2015. godine vjenčao s manekenkom i reality zvijezdom Sofijom Helqvist, par je izazvao veliku pozornost svjetskih medija koji švedskog vojvodu i vojvotkinju od Värmlanda često nazivaju najljepšim kraljevskim parom. Princeza Sofia je udajom za švedskog nasljednika, osim titule princeze, osvojila srca švedske javnosti.

Princ Carl Philip i princeza Sofia redovito nas počaste svojim elegantnim modnim izdanjima, zbog čega slove za najbolje odjeveni kraljevski par. Princ i princeza prisustvovali su humanitarnoj večeri organizacije Project Playground koja pomaže djeci u Južnoafričkoj Republici, održanoj u štokholmskom muzeju i restoranu Hallwyl.

  • +8
Švedski princ Carl Philip i princeza Sofia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepi kraljevski par plijenio je elegancijom, a 32-godišnja princeza Sofia, koja je koncem kolovoza drugi put postala majka, pokazala je zavidnu liniju.

#princecarlphilip #princesssofia

Objavu dijeli Royal Sweden💕🇸🇪💕🇸🇪💕🇸🇪💕 (@the_royalsweden)

Lijepa princeza zablistala je u ženstvenoj crnoj maksi suknji visokog struka s potpisom brenda Greta Stockholm, koju je uskladila s bež satenskom košuljom bez rukava točkastog uzorka, malom crnom torbom i decentnim zlatnim ring naušnicama, dok se princ Carl Philip odlučio za klasično crno odijelo, bijelu košulju i crnu leptir-mašnu.

#princecarlphilip #princesssofia

Objavu dijeli Royal Sweden💕🇸🇪💕🇸🇪💕🇸🇪💕 (@the_royalsweden)

Par je nedavno pokazao prve fotografije najmlađeg člana kraljevske obitelji, malenog princa Gabriela, koji je godinu i pol mlađi od princa Alexandera.