PRIGODNi ukrasi

Najljepše dekoracije koje će osvježiti svaki stan

12.04.2017 u 06:31

  • +3

Dekoracije doma za Uskrs

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bliži se Uskrs pa donosimo nekoliko ideja za ukrašavanje životnog prostora

Praćeni toplim travanjskim vremenom i proljetnim ugođajem, uskrsni blagdani bit će još ljepši uz prigodno dekoriran stan.

Uskrsne dekoracije mogu biti raznovrsne, a njima u prilog ide sezonsko cvijeće i biljke koje možete iskoristiti na jedinstven način u blagdanskom uređenju.

Pisanice kao glavni element uskrsnih dekoracija pružaju važan element blagdanskog ugođaja i predstavljaju tradicionalnu dekoraciju. Najčešće čine nezaobilaznu dekoraciju stola ili uskrsnog drvca koje se postavlja u centralni dio prostorije.

S različitim visećim dekoracijama ili bez njih, uskrsna drvca unijet će dah blagdanskog i proljetnog raspoloženja. Veće ili manje grane cica maca, forzicija ili obojene bijelom bojom, idealno će izgledati u staklenim vazama ili posudama na istaknutom mjestu u prostoru.

Pravu uskrsnu atmosferu stvorit će i maštoviti ukrasi na ulazu u prostoriju, poput vjenčića napravljenih od cvijeća, grančica, zelenila i jaja.

Ideja za uređenja stana u blagdanskom duhu je mnogo, a dodatnu inspiraciju za blagdansko uređenje životnog prostora možete pronaći u našoj fotogaleriji.