IZAZOVNO IZDANJE

Najljepša žena na svijetu ne nosi ništa ispod haljine

25.04.2013 u 09:43

  • +5

Gwyneth Paltrow u izazovnom izdanju

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Najljepša žena na svijetu, kako je u srijedu magazin People proglasio glumicu Gwyneth Paltrow, na premijeri 'Iron Mana 3' pojavila se u haljini ispod koje evidentno nije imala ništa

Naime uska haljina s tilom koji otkriva njezine obline, vjerujemo, jedno je od njezinih najhrabrijih izdanja. Glumica u njoj izgleda sofisticirano i elegantno, kao i uvijek, no i sam pogled na bokove nameće pitanje je li rublje ostavila kod kuće?

Zanosna 40-godišnjakinja sa smiješkom je pozirala fotografima na crvenom tepihu u El Capitan Theatru u Los Angelesu, no vjerujemo da su mnogi pogledi letjeli na njezin dekolte i bokove koji su se nazirali kroz tanki til.

Tanak materijal haljine teško da može podnijeti bilo kakvo donje rublje pa se nameće pitanje je li ga glumica uopće nosila? U svakom slučaju, očito je htjela ostaviti snažan dojam kad se odlučila za ovu zaista izazovnu haljinu - ili je možda samo htjela poručiti da i s 40 godina izgleda zanosno te opravdati titulu najljepše žene na svijetu.


A da je ovaj put zaista bila modno zaigrana, pokazala je i odabirom laka za nokte u ružičastoj boji. Glumica inače jako pazi na prehranu te jede samo makrobiotičku hranu i vježba.