NEĆETE VJEROVATI

Najgore poruke ikad s online spojeva

03.08.2013 u 07:38

Bionic
Reading

U ovome nikako nemojte tražiti inspiraciju, već učite i pamtite što nikada ne smijete napisati djevojci za vrijeme dopisivanja i upucavanja

Paul Carrick Brunson, savjetnik za veze i trener te autor knjige 'It’s Complicated (But It Doesn’t Have to Be)', otkrio je za magazin Essence što sve muškarci pišu kada čavrljaju preko interneta i traže djevojku. Istaknuo je najgore poruke koje je vidio tijekom nekoliko godina rada.

Nisam lud (zaista nisam)

Nemoj sada misliti da sam lud, ali htio sam te zamoliti da me pogledaš nagog. Ne tražim seks, samo me zanima iskreno mišljenje o mom izgledu od osobe koja čvrsto stoji nogama na zemlji. A ti si očito upravo takva.

Nožni prsti

Prelijepa božice, toliko si dobra da bih ti lizao noge i prste na njima cijeli dan. Mogu li? Koje su ti boje trenutno nokti na nogama? Pošalji sliku!

Kruh i medvjed

Znam da misliš kako se samo upucavam, ali ti si najljepša žena koju sam ikada vidio. Volio bih te skinuti i namazati maslacem kao ukusnu šnitu kruha pa preliti medom preko cijelog tijela. A zatim bih se iduća dva tjedna pretvarao da sam gladni medo.

Još nisam imao djevojku

Šaljem ti ovu poruku zato što mi je vrlo važno pronaći odgovarajuću osobu. Nisam nikada imao djevojku i zapravo sam djevac. Ne svojom voljom, ali dosad nije naišla ona prava. Ne žalim se, ali mislim da mi je Bog ukazao na ovu stranicu kako bih konačno pronašao onu pravu. Osjećaš li to?

Polarni medvjed

Imam pitanje za tebe. Koliko je težak polarni medvjed? Dovoljno da razbije led, ha-ha-ha. Otrcano je, znam, ali si se barem nasmiješila!

Zapovjednik

Osjećam se poput zapovjednika i naređujem ti da me nazoveš. Bit ćeš moja djevojka. Zapravo samo želim reći da me ne odbacuješ prije vremena i iz pogrešnih razloga.

Volim starije žene

Bok, kako se zoveš? Što misliš o ovim stranicama? Baš su kul! Nov sam ovdje, pročitao sam sve na tvom profilu i želio bih znati više o tebi. Volim starije žene i vrlo sam zreo za svoje godine. Možemo li skupa u kino?

Nije sve u izgledu

Malo mi je čudan ovaj način komunikacije, ja sam staromodan tip. Naletio sam na tvoj profil i potpuno si me očarala. Možda ću ti izgledati čudno kada me vidiš, ali potrudi se upoznati me. Smetam, ili želiš da se bolje upoznamo?