PAMET U GLAVU

Najčešće greške u ljubavi i seksu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 26.04.2011 08:38
  • Objavljeno 26.04.2011 u 08:00
žena wc

žena wc

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Prekinuli ste, ali s bivšim i dalje ponekad završite u krevetu. Ostali ste u prijateljskim odnosima s bivšim frajerima. Dopuštate dečku da vas fotografira golu i čuva vaše nage slike u mobitelu. Ups, oprez!

U svijetu veza postoje nepisana pravila kojih bi se trebali pridržavati, ukoliko ne želite da vam se život još više zakomplicira. Želite li čiste odnose, zaboravite seks s bivšim, želite li da partner u vama još uvijek vidi seksi i privlačnu ženu, ne koristite toaletni papir pred njim. Želite li sačuvati svoj dobar imidž, ne dajte dečku da vaše gole fotografije nosi u mobitelu. Još bolje, ne dajte mu ih nikako jer bi mogao postati bivši, a što ćete onda?

Evo i malo pojašnjenja

Nikada se ne seksajte s bivšim partnerom

Jednom ste prekinuli i sigurno ste imali dobar razlog za to. Ukoliko opet uđete s njim u fizičku vezu, stvar bi se mogla zakomplicirati. Netko obično izađe povrijeđen. Ne treba vam to. Gledajte naprijed, a ne u prošlost.

Ne dopustite mu da sačuva vaše golišave fotografije
Vjerojatno ne želite biti zvijezda erotskih magazina. Čuvajte svoju intimu za sebe, da ne biste jednog dana završili kao od majke rođeni na internetu. Možda vam u jednom trenutku laska i uzbuđuje da se slikate goli, no dokaze odmah i obavezno uništite. Zauvijek.

Thinkstock

Thinkstock

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Zaboravite na seks s bivšim
Nikada ispred dragog ne koristite toaletni papir
Iako ste u dugoj vezi, vaš partner ne mora znati i pratiti svaku vašu fiziološku potrebu. Zatvarajte vrata WC-a za sobom ukoliko želite održati strast. Zaboravite i na međusobno stiskanje prištića, kopanje nosa pred njim, ispuštanje vjetrova i ostalog što vas može kompromitirati. Ne morate podijeliti baš sve.

Nikada ne glumite orgazam
Čak i ako mislite da je to nesebičan čin u kojem ćete dragoga poštedjeti muke, ne činite mu uslugu. A ni sebi. Status lažnog savršenog ljubavnika neće mu pomoći da se popravi. A vi biste mogli postati seksualno nezadovoljni.

Ne zapostavljajte prijateljice zbog dečka
Prijateljice su rame za plakanje, ali s vama trebaju podijeliti i sretne trenutke. Nemojte zaboraviti na drage ljude zato što ste u fazi 'izgubila sam glavu za tipom'. Što kad strast splasne? S kim ćete onda piti kavu i tračati? Njegujte prijateljstva i u dobrim i lošim fazama života.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi