mala umjetnička djela

Najbolji ukras Jadrana: Kućica na moru koju možete nositi svuda sa sobom

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Sanjali ste o vlastitoj kućici na moru? Mali kreativni studio Drveni val snove pretvara u stvarnost. Izrađena od recikliranih materijala i naplavina, ova mala umjetnička djela unikat su na kreativnoj sceni i najcool lifestyle ukras ovog ljeta.

Idealan suvenir ovog ljeta su umjetnička djela od recikliranih materijala s potpisom studija Drveni val. Ako ste u potrazi za jedinstvenim ručno izrađenim suvenirima s pričom, kreativni studio Drveni val vaša je adresa. Vlasnica studija Željka Komorčec svoju je kreativnu priču započela prije 4 godine izrađujući iz hobija kućice za privjeske, slike malih formata i šarene okvire, a sve od morskih naplavina i sličnog materijala koje su građani već zanemarili. Kako je posao prerastao okvire društvenih mreža, Željka je inspirirana obalom otvorila craft prodavaonicu i showroom u Novom Vinodolskom.

Od privjesaka i okvira, preko pravih satova, umjetnina u obliku škura, vješalica pa i lampi, Drveni val postao je simbol svakog grada na Jadranu. Dodavši prepoznatljivost simbola i ekološku osviještenost, umjetnine Drveni val stvorile su spoj tradicionalnog i suvremenog Jadrana. Tri su proizvoda kojima se Drveni val posebno ponosi – umjetnina Škure, vješalica za ključeve ili za što poželite i privjesak za ključeve u obliku kućice.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Škure su nastavak na već prepoznatljive Drveni val minijature u kojima centralnu ulogu ima niz kućica, krošnja drva, more i obavezni izlazak ili zalazak sunca. Idealan pogled s prozora više ne morate zamišljati. Tu je! Inicijalno zamišljena kao vješalica za ključeve, Drveni val dodatak za dom s kućicama postao je puno više. Vješalicu Drveni val možete koristiti i za odlaganje odjeće, kuhinjskih krpi, ili kako vlasnica Drveni val studio poručuje, za bilo što poželite. Privjesci za ključeve trenutno su popularniji od magneta, ako je vjerovati kupcima u suvenirnicama diljem obala. Baš zato što uspomenu na more, ljeto i bezbrižnost želite nositi i tijekom cijele godine! Idealna prilika da sebe ili svoje najdraže razveselite malim znakom pažnje – drvenom kućicom Jadrana koju možete nositi svuda sa sobom!

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Škure, vješalice, privjeske za ključeve, magnete, slike, satove, lampe i još mnogo toga potražite u novljanskom studiju ili se javite na Drveni val Instagram i Facebook!

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!